Még egy világrengető fejlesztés

Azok, akik arról álmodoznak, hogy kedvenc színészükkel, énekesükkel, vagy szerelmük hasonmásával randizzanak, azoknak jó hír, hogy egy magyar startup jóvoltából valóra válhat álmuk.

A mesterséges intelligenciának hála, elegendő egy fotót feltölteniük álmaik férfijáról vagy nőjéről és láss csodát: a legnagyobb magyar társkereső oldal már mutatja is, kik hasonlítanak rá a leginkább az adatbázisból. A fotók alapján arcokat összehasonlító algoritmust a magyar Ultinous startup csapata fejlesztette ki, amit a napokban elsőnek a Randivonal.hu társkereső oldala tesztel. Kíváncsiak ugyanis, hogyan fogadják a párkeresők az új technológiát. A folyamat egyszerű: elég egy fotó a zsánerünkről vagy kedvencünkről, amit feltöltünk az oldalra és már látjuk is, kik hasonlítanak rá a legjobban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mágia, amire az AOPEN modulja képes

ked aug 1 , 2017
Az AOPEN elektronikai eszközgyártó új modult mutatott be, mely a Sharp professzionális megjelenítőit Windows 10 alkalmazások futtatására alkalmas számítógéppé változtatja. Az AOPEN Mini OPS modul (PNZB03PC) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PC funkciókkal egészítsék ki a Sharp legújabb professzionális képernyőit, illetve támogatja a 4K tartalmakat is. A Mini OPS […]

Friss, ropogós