Mágia, amire az AOPEN modulja képes

Az AOPEN elektronikai eszközgyártó új modult mutatott be, mely a Sharp professzionális megjelenítőit Windows 10 alkalmazások futtatására alkalmas számítógéppé változtatja. Az AOPEN Mini OPS modul (PNZB03PC) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PC funkciókkal egészítsék ki a Sharp legújabb professzionális képernyőit, illetve támogatja a 4K tartalmakat is. A Mini OPS a digitális megjelenítők nemzetközi szabványává vált, az Intel által 2010-ben bemutatott eredeti Open Pluggable Specification (OPS) egy újonnan kifejlesztett és kisebb méretű változata.

A PNZB03PC a Sharp képernyőit számítógéppé alakítja, vezetékek és kábelek nélkül. A modul kicsi, ventilátor nélküli kialakítással rendelkezik, amely így csendes és energiatakarékos. A legújabb alacsony energiaigényű, költséghatékony Intel processzorok teljesítményét és előnyeit kínálja, beleértve a 4K tartalmak megjelenítésének képességét. A modul előre telepített Windows 10 IoT Enterprise operációs rendszerrel rendelkezik. Az AOPEN PNZB03PC Mini OPS modulja már elérhető a Sharpnál az egész közép-európai régióban. A kiegészítő a Sharp összes olyan interaktív és professzionális megjelenítő modelljével használható, amelyek rendelkeznek Mini OPS bővítőhellyel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

LogMeIn: brutális árbevételnövekedés

sze aug 2 , 2017
ShareTweetPinShareA LogMeIn 257 millió amerikai dollár amerikai számviteli szabványok szerinti (GAAP) árbevétellel zárta a második negyedévet, ami csaknem háromszoros növekedés a tavalyi év azonos időszakához képest. A társaság nem GAAP szerinti árbevétele 267 millió dollár volt a közlemény szerint. GAAP-szerinti nettó árbevétele 14,8 millió dollár (bővített részvényenként 0,28 dollár), a […]

És még ez is...