Valami elképesztő platformot fejlesztett a NETIS

“Hatékony, video annotáción alapuló interaktív online oktatási platformot fejlesztett a NETIS Informatikai Zrt.” — olvasható a társaság közleményében.

2019. szeptember 30-án befejeződött a NETIS megvalósításában a “Video annotáción alapuló oktatási technológia fejlesztése” tárgyú projekt. A megvalósított termék következő fázisa a hazai és nemzetközi piacokon történő értékesítés, bevezetés. A projekt során egy olyan oktatást segítő technológiai platformot fejleszttek ki, amely a video felvételek technológiai módosításával képes az oktatás módszertani hatékonyságát, és az ismeretátadás sebességét növelni. Mint a fejlesztők a közleményükben írják: “a rendszer az önfejlesztés magas szintű kiszolgálását segíti. Az interaktivitás képes megmutatni a hallgatónak a jó és rossz döntések kombinációját. Így nem csak a “best practice” alapú oktatást képes segíteni a video alapú oktató anyag, hanem egy “pozitív” szemléletű oktatás mentén az okozatot”. (Mivel a megoldás működésének leírását enyhén szólva is nehezen értelmezhetőnek éreztük, bő egy hete felvettük a kapcsolatot a társasággal, tisztázandó, hogy végül is hogyan működik az általuk kifejlesztett “platform”. Ígéretet kaptunk, hogy pár napon belül küldik a leírást. Amint megkapjuk, közöljük. A -szerk.- megj.)

A nettó 126 729 100 forint összköltségvetésű projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében 75 340 370 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kiberbiztonság: a vállalatok többsége kizárólag tökéletesen képzett szakembereket keres

sze nov 6 , 2019
A vállalatok 45 százalékánál az informatikai biztonsági részlegen dolgozó nők aránya kisebb, mint a cég többi területén, ennek ellenére ezeknek a cégeknek csak 37 százaléka rendelkezik olyan programokkal, amelyek több nőt vonzanának a kiberbiztonsági területre – derül ki egy friss felmérésből. A jelentés szerint az informatikai igazgatók 45 százaléka megerősítette, […]

Friss, ropogós