Uniós pénzből fejleszt a BGE

euroTöbbi között digitális eszközfejlesztésre kapott 1,329 milliárd forintos támogatást a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) a Széchenyi Terv Plusz Programban.

Az egyetem közölte, hogy a támogatást idén június és 2026 áprilisa között – az Európai Unió nyújtotta Helyreállítási Alap finanszírozásával – egyebek mellett digitális eszköz-, tananyag- és készségfejlesztésre, módszertani képzésekre, kettős diplomaprogramokra, külföldi tanulmányok támogatására és nyári egyetemek megvalósítására fordítják majd. Hangsúlyozták: a beruházás hozzájárul a magyar felsőoktatási rendszer teljesítményének, nemzetközi versenyképességének erősítéséhez, a hosszú távú finanszírozás fenntarthatóságához, és segíti a képzés korszerűsítését. A szolgáltatásfejlesztések hozzájárulnak az intézmény nemzetközi szerepvállalásának további erősítéséhez.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A pandémia alatt itthon is megnőtt a gyermekek online szexuális kizsákmányolása

pén aug 26 , 2022
ShareTweetPinShareA pandémia alatt itthon is megnőtt a gyermekek online szexuális kizsákmányolása, az internet egyik legsötétebb jelensége ellen csak nemzetközi összefogással lehet felvenni a harcot — állítja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az NMHH internetes tájékoztató és segítségnyújtó szolgálata, az Internet Hotline adatai szerint a 2021-es bejelentések több mint […]
gyermekvédelem

És még ez is...