A Samsung professzionális monitorjai klasszak

monitorA Samsung professzionális monitorjai megkapták a TCO Certified Display 7.0 tanúsítványt. A hetedik generációs TCO Certified program keretében olyan termékeket tüntetnek ki, amelyek maradéktalanul megfelelnek a kivételesen környezetbarát tervezés és a társadalmilag felelős gyártás kritériumrendszerének. A lakossági és üzleti célú technológiák terén, nyolc különböző kategóriában átadott bizonyítvány tanúsítja, hogy a termékek gyártása, használata és újrahasznosítása a környezeti, társadalmi és gazdasági felelősség szem előtt tartásával történik. A TCO Certified minősítés célja, hogy keretet és független tanúsítványrendszert biztosítson az olyan viszonteladók számára, akik a fenntartható technológiák iránt támasztott növekvő vásárlói igényeknek kívánnak megfelelni.

A tesztek sorozatát követően a TCO Development megállapította, hogy a Samsung 2015-ös professzionális monitorcsaládja megfelel az összes TCO követelménynek. Minden tesztelt Samsung monitor harminc százaléka újrahasznosított alapanyagból készült, ami a legmagasabb érték az iparágban. A Samsung új üzleti felhasználású kijelzőinek áramköreit és egyéb alkatrészeit (a kábelek kivételével) PVC felhasználása nélkül állították elő, így nem bocsátanak ki környezetre káros anyagokat. Mindezen felül az SE450 és az SE650 monitorokba külön ECO Power Off funkciót is beépítettek, amely kikapcsolt üzemmódban 0 watt fogyasztást tesz lehetővé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fúzionált az eMAG és Fashion Days

hét nov 23 , 2015
Egyesült a térség két jelentős forgalmú online kereskedője, a Romániából indult eMAG webáruház és a svájci tulajdonban lévő Fashion Days divatportál – jelentették be a cégvezetők bukaresti sajtótájékoztatójukon. A Fashion Days a tavalyi pénzügyi évben ötvenmillió euró feletti forgalmat bonyolított le (a magyar leányvállalat eredményeit lásd lenn.) és ezzel piacvezető […]
bevásárló kosár, kiskereskedelem

Friss, ropogós