Deutsch: a kormány lendületet ad a digitális átalakulásnak

1

Deutsch-TamasA digitális átalakulási folyamat visszafordíthatatlan, s a kormány lendületet akar adni ennek az átalakulásnak – közölte a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Hajdúszoboszlón, a 18. országos közoktatási szakértői konferencián.

Deutsch Tamás előadásában kiemelte: a kormány elfogadta a digitális oktatási stratégiát (DOS), amelynek a végrehajtási rendelete a napokban jelenik meg. A DOS minden magyar pedagógusnak lehetőséget biztosít arra, hogy térítésmentesen digitális kompetenciát javító képző- és továbbképző tanfolyamokon vehessen részt – tette hozzá a miniszterelnöki biztos.

One thought on “Deutsch: a kormány lendületet ad a digitális átalakulásnak

  1. Egyúttal bemutatta a magyar fejlesztésű digitális helikoptert. 0-ban nem utazott vele politikus 1-ben igen. Vagy mégsem. Fotózáshoz tessék belépni a – hol is vannak? – korábban beszerzett beléptető kapukon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem csak színesek, hanem okosak is az OKI új nyomtatói

pén okt 14 , 2016
Az OKI új színes nyomtatókat és multifunkciós készülékeket (MFP) vezetett be a piacra, amelyek intelligens megoldásaikkal túlmutatnak a hagyományos nyomtatási eszközökön — legalábbis a gyártó ezt állítja. A most debütáló modellek mindegyike gigabites ethernet csatlakozással rendelkezik, amellyel a nagyméretű fájlok átvitele is gyorsan megoldható. Az OKI testre szabható, nyílt platformja […]

És még ez is...