Demeter a Frontirához igazolt

Demeter JuditStratégiai dizájn céghez, a Frontirához csatlakozott Demeter Judit, a Vodafone Design Lab korábbi vezetője.

Demeter szolgáltatási és üzleti dizájn területen szerzett több mint tíz éves szakmai múlttal csatlakozott a Frontirához. Korábban négyévnyi banki szektorban szerzett tapasztalattal felvértezve érkezett 2015-ben a Vodafone-hoz, ahol többek között a mára már 14 főt számláló házon belüli dizájn csapat felállítása volt a feladata. Az ő nevéhez is fűződik az online only mobil előfizetés bevezetése, aminek a megtervezéséért egy RGB design díjat is bezsebelt. Új szerepkörében az omni-channel termékek és szolgáltatások tervezésére fog fókuszálni. Amikor nem rendszereket épít, akkor a vásznon, rajzolással éli ki alkotói vágyait.

„Judittal egy olyan designerrel lett gazdagabb a csapat, aki azon túl, hogy a nagyvállalati digitális transzformáció sokat látott szakértője, holisztikus módon képes átlátni és rendszerezni a design döntések meghozatalához szükséges adatstruktúrákat” – nyilatkozta Ruszty László, a társaság egyik ügyvezetője.

A Frontira idén öt éves. Magyarország mellett dolgoznak ügyfelekkel Európa más országaiból is a telekommunikáció, bank és biztosítás, idegenforgalom vagy energia szektorokban. A 24 fős, közel 272 millió forintos árbevételű cég stratégiai partnere többek között a Mastercardnak, az MVM-nek, a Vodafone-nak és a Szállás.hu-nak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Továbbfejlesztenék az eeszt-t

szo szept 17 , 2022
Az egészségügy digitalizációjában Magyarország sokat lépett előre, azonban vannak még fejlesztendő területek – nyilatkozta Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára. Magyarország 2017-ben vezette be az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (eeszt) platformot, s már tart a rendszer továbbfejlesztése, ugyanis lakosságcentrikussá szeretnék tenni, így a személyre szabott gyógyítás egyik eszköze lenne. […]
orvos nővér