Monitor a bőröndben: hülyeségben is erős az LG

LG StanbyME Go 27LX5 modellNagy lehet a hőség Dél-Koreában: az LG Electronics (LG) egy bőröndbe épített kijelzőt mutatott be. 

A StanbyME Go (27LX5 modell) hordtáskába integrált eszköz 27 hüvelykes érintőképernyőt és 20 wattos négycsatornás hangszórórendszert kapott. A StanbyME Go filmnézéshez, játékhoz vagy más tevékenységhez ajánlja a gyártó. A monitor beltéren és kültéren egyaránt használható, a készülék hordtáskájába épített akkumulátornak köszönhetően pedig három óra üzemidőt biztosít.

A StanbyME Go a hordozhatóság mellett különböző felhasználási lehetőségeket nyújt. A kijelző a jobb betekintési szög érdekében dönthető, függőlegesen 90 fokban elforgatható, magassága akár 18 centiméterrel növelhető, de asztali üzemmódban is használható. Asztali üzemmódban – amikor a StanbyME Go képernyője a tok alsó felében, fekvő pozícióban van – digitális társasjátékok, például sakk játszható az eszközön, de ebben a helyzetben akár a nosztalgikus zenehallgatás élményét megidéző virtuális lemezjátszóként is funkcionálhat. A StanbyME Go be- és kikapcsolása is rendkívül egyszerű, ehhez elég kinyitni, majd a használatot követően lecsukni a bőrönd fedelét.

Maximalizálnák a tartalomfogyasztást

A StanbyME Go kialakításának köszönhetően ellenállóbb az alacsony légnyomásnak, a magas és alacsony hőmérsékletnek, a pornak és a sós permetnek, de bizonyos mértékig a rezgéseket, ütéseket és a véletlen leejtéseket is állja. A tartalomfogyasztás élményének maximalizálása érdekében a StanbyME Go beépített hangszórói automatikusan a felhasználói módnak megfelelően optimalizálják a hangkimenetet. Ezt tovább fokozza, hogy az eszköz támogatja a Dolby fejlett video- és hangtechnológiáit, a Dolby Vision-t és a Dolby Atmos-t.

Az LG saját webOS okostévé platformjával felszerelt StanbyME Go könnyű csatlakozást teszt lehetővé iOS vagy Android készülékekhez. A hangfelismerés funkció emellett az alkalmazások indítására, hangerő-beállításra, vagy tartalomkeresésre ad lehetőséget bizonyos nyelveken, például angolul leadott hangutasítás alapján.

Az LG StanbyME Go globális bevezetése az Egyesült Államokban indul, majd a tervek szerint az európai kulcspiacokra – Olaszországba, Franciaországba, az Egyesült Királyságba, Spanyolországba és Németországba – is hamarosan megérkezik. Magyarországi felbukkanásáról nem találtunk információt a gyártó közleményében.

-szerk-Vélemény
Elég nyilvánvaló, hogy az LG ötletgyárosainál elgurult a gyógyszer: most őszintén, ki az a marha, aki kimegy természetbe mondjuk piknikezni, pecázni vagy sátorozni, és egy drága, bazi monitort cipel magával, hogy azt bámulja, azon játsszon? Vagy itt van ez a lemezjátszós elmebaj: ki az az elmeroggyant, akinek a zenehallgatáshoz egy bőröndnyi monitorra van szüksége?


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

"Siker": Elérték, hogy többen járnak szakképzésbe, mint gimnáziumba

hét szept 4 , 2023
Parragh „nem mondok számot, mert irritáló lenne” László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke egy szakképző iskola évnyitó ünnepélyén nyilatkozott meg. A bukott csempeárus szerint ma Magyarországon a foglalkoztatási ráta 75,1 százalék, 3 millió 270 ezer ember dolgozik. A magyar statisztikában nem volt még ilyen magas foglalkoztatási arány, a magyar […]
Orbán és Parragh

És még ez is...