Bluetooth-os projektorokkal erősít az LG

LG-MinibeamAz LG Minibeam projektorpaletta mindhárom új tagja (PH550, PW1000 és PW1500 modellek) Bluetooth– és wifi-kapcsolattal is rendelkezik. A korábbi Minibeam projektorok egykezes hordozhatóságának továbbfejlesztéseként az új, 2016-os modellek még kecsesebbek lettek, így könnyebben és kényelmesebben szállíthatók. Az új, LG PH550 készülék a projektorok közül elsőként mindenféle kábel nélkül képes működni, köszönhetően a tripla vezeték nélküli kapcsolatnak. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók okostelefonjuk vagy tabletjük tartalmát wifin keresztül oszthatják meg a projektorral, ami Bluetooth segítségével kapcsolódik a hangszórókhoz, ráadásul a konnektorból kihúzva akár 2,5 órán üzemelhet saját, beépített akkumulátoráról.

Az PF1000U projektor érdekessége, hogy mindössze 38 cm-es távolságból képes 254 cm-es (száz collos) képet vetíteni a falra vagy vetítővászonra. A felhasználóknak így nem kell többé azzal törődniük, hogy nagy helyet szabadítsanak fel a projektor számára, vagy azon aggódniuk, nehogy belesétáljanak a vetítésbe. A piacvezető ultrarövid vetítési távolságú (ultra short throw – UST) konkurens modellhez képest negyedakkora méretű és ötödakkora tömegű PF1000U a világ első olyan UST projektora, amelynek tömege nem éri el a két kilogrammot. Kis mérete ellenére a full HD felbontású készülék lenyűgöző, ezer lumenes fényerőt produkál, miközben a versenytársakhoz képest csak harmadannyi energiát fogyaszt, öko-üzemmódban pedig ultra alacsony, mindössze 21dB a zajkibocsátása. Ezek a tulajdonságai teszik a PF1000U projektort a világ legfejlettebb UST projektorává. Az új PW1500 modell specialitása, hogy a Minibeam-sorozat tagjai közül a legnagyobb, 1500 lumenes fényerővel rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Lenovo bemutatja Converged HX sorozatú készülékeit

pén dec 11 , 2015
Bemutatták az új Lenovo Converged HX sorozatú készülékeket. A minden virtuális alkalmazáshoz ideális új készülékeket arra tervezték, hogy leegyszerűsítsék az infrastruktúrát, csökkentsék a telepítési és kezelési költségeket, valamint javítsák a szerver platform megbízhatóságát. A Nutanix szoftvere által működtetett hiperkonvergens megoldások az IDC szerint akár hatvan százalékkal is csökkenthetik az it-infrastruktúra teljes […]
szerver, adatközpont

És még ez is...