75 millióért követik a Neptunt

NeptunAz SDA Informatika Zrt. “nyerte” a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) ajánlati/részvételi felhívás közzététele nélküli/hirdetmény nélküli tárgyalásos tenderét. A 75 492 000 forintos szerződés szerint a nyertes feladata a Neptun Egységes Felsőoktatási Tanulmányi Rendszer technológiai és jogszabályi követése, támogatása valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. A szerződést eredetileg 77 112 000 forintra becsülte a kiíró.

A Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer a felsőoktatási intézmények (egyetemek, főiskolák) tanulmányi és pénzügyi adminisztrációját, oktatási, oktatás-szervezési feladatainak regisztrálását és információs rendszerét látja el. A rendszert az SDA Informatika fejlesztette ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar Telekom leányvállalata nyerte a KSH tenderét

szo jan 23 , 2016
Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pélyázatot írt ki az idei gazdaságszerkezeti összeírás és 2016. decemberi mezőgazdasági összeírás adatgyűjtések végrehajtását támogató informatikai rendszer fejlesztésére, az it-erőforrások (hálózat, szerver, tárolás, gépterem) biztosítására, üzemeltetésére. A tendert a T-Systems Magyarország Zrt. nyerte nettó 129 886 900 forintért a Nádor Rendszerház Kft., az N-Ware Informatikai és […]
KSH