Dell+EMC: 74 milliárd dolláros forgalom

michael-dell
A Dell Technologies bejelentette, hogy lezárta az EMC akvizícióját. Az egyesülés eredményeként egy 74 milliárd dollár árbevételű vállalat jött létre, amely átfogó technológiai portfóliójával megoldást nyújt az iparág olyan, gyors növekedést mutató területein, mint amilyen a hibrid felhő, a szoftveralapú adatközpont, az egyesített infrastruktúra, a platformszolgáltatás (PaaS), az adatelemzés, a mobilitás és a kiberbiztonság. A Dell Technologies több piacvezető vállalatot is magában foglal: a két legnagyobb és legismertebb ezek közül az ügyfélmegoldásokat kínáló Dell és az infrastruktúra megoldásokat biztosító Dell EMC, amelyek támogatását a Dell EMC Services látja el. A Dell Technologies része továbbá a Boomi, a Pivotal, az RSA, a SecureWorks, a Virtustream és a VMware is.

„A következő ipari forradalom küszöbén állunk. Világunk percről percre egyre intelligensebbé és egyre összekapcsoltabbá válik, végül pedig egybefonódik majd a „Dolgok Internetének” kiterjedt hálózatával, ami által ügyfeleink korábban elképzelhetetlen dolgokat vihetnek majd véghez. Ezért hoztuk létre a Dell Technologiest. Rendelkezünk minden szükséges termékkel, szolgáltatással, tehetséggel és globális jelenléttel ahhoz, hogy a változás katalizátora lehessünk, és megmutathassunk ügyfeleinknek – méretüktől függetlenül – a digitális jövőbe vezető utat” — nyilatkozta Michael Dell, a saját magáról elnevezett Dell Technologies elnök-vezérigazgatója.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nincs semmi gond az előre telepített szoftverekkel rendelkező számítógépek értékesítésésének gyakorlatában

csü szept 15 , 2016
ShareTweetPinShareAz Európai Unió Bírósága előzetes döntéshozatali eljárás keretében állást foglalt a telepített szoftverekkel értékesített számítógépekkel kapcsolatban. A bíróság szerint az olyan kereskedelmi gyakorlat, amely előre telepített szoftverekkel rendelkező számítógép értékesítésére vonatkozik, nem minősül tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak, amennyiben az ajánlat nem ellentétes a szakmai gondosság követelményeivel, valamint nem torzítja a fogyasztó […]
taps

És még ez is...