Bosch: négyen az élen

Vécsey, Szászi, Somogyi, KemlerJúliustól négy ügyvezető igazgató irányítja a Bosch budapesti telephelyét. A Robert Bosch Kft. vezetői – Kemler András, Somogyi András, Szászi István és Vécsey Balázs – a Bosch csoportnál új feladatokat ellátó Daniel Koriothot váltják, aki a Bosch csoport magyarországi és Adria régiós vezetői posztja mellett korábban egy személyben látta el a budapesti vállalat irányítását. A négy ügyvezető igazgató egymással szoros emberfogásban együttműködésben, közösen irányítja a vállalatot, és egy-egy területért önállóan felel. Kemler a kft. műszaki területekért és a telephely működéséért felelős ügyvezető igazgatói tisztséget tölti be. Somogyi a társaság humán erőforrás és jogi ügyekért felelős ügyvezető igazgatója lett, egyben továbbra is ő a Bosch csoport humán erőforrásért felelős alelnöke Magyarországon és az Adria régióban. Szászi a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban, emellett a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjának irányításáért is felel. Vécsey a cég gazdasági ügyvezető igazgatójaként dolgozik a jövőben, valamint a Magyarországi Bosch csoport létesítménygazdálkodásért felelős vezetője marad.

„Az új vállalatvezetési struktúra az elmúlt két évtizedben dinamikusan bővülő Robert Bosch Kft. új üzleti és szervezeti céljaihoz igazodik, a változásnak köszönhetően gyorsabb és hatékonyabb lesz az egyes területek koordinálása. Emellett pedig tovább erősödik a budapesti központ stratégiai szerepe a magyarországi Bosch csoport életében” – nyilatkozta Szászi.

Cégjegyzésre jogosultak
Béryné Károlyi Marianna
Ficzere Ferenc
Horváth Sándor
Szászi István
Gombos Klára
Kemler András
Ördög Tamás
Somogyi András
Sós Gergely
Venczel Márk
Vécsey Lajos Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lomtalanítás és költöztetés Budapest bármely pontjáról

szo szept 4 , 2021
Egy lomtalanítás vagy költöztetés Budapest bármely pontján okozhat némi bonyodalmat. Főleg igaz ez a belváros egyes részeire, ahol nagyon szűkek az utcák, és teli vannak parkoló autókkal. Mégis elkerülhetetlen, ha költözésről vagy akár lomtalanításról van szó. Nem mindegy ugyanakkor, hogy odafigyelünk-e a szállító partner kiválasztására és az előkészületekre. Szánjunk mindkettőre […]
kulcs, zár