Csúnyán visszaéltek a Debreceni Egyetem nevével

Debreceni Egyetem, csalásA Debreceni Egyetem (DE) nevével visszaélve hirdetnek illetéktelenek online tanfolyamot és mellé ingyenes laptopot közösségi oldalakon.

Az egyetem arra kér mindenkit, legyenek körültekintőek, az egyetemi kezdeményezésekről a DE hivatalos csatornáin tájékozódjanak. Az egyetem közleménye szerint január közepén jelentek meg közösségi oldalakon a DE nevét és logóját felhasználó megtévesztő hirdetések, amelyek azt ígérték, hogy aki részt vesz az egyetem egy online tanfolyamán, bizonyítványt és ingyenes laptopot kap. Az intézmény jelezte, hogy nem egyetemi kezdeményezésről, hanem visszaélésről van szó. Kérik, hogy aki az intézményhez kapcsolódó kezdeményezéssel találkozik, az egyetem hivatalos Facebook-, Instagram- vagy weboldalán, illetve telefonon informálódjon, és csak hiteles tájékoztatás után adja meg az adatait. Közölték, hogy az ügyben a DE megteszi a szükséges jogi lépéseket.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem szeretnél most a Temu helyében lenni!

sze febr 28 , 2024
ShareTweetPinShareA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) célkeresztjében a Temu: vizsgálják a kínai online piactér intenzív kereskedelmi gyakorlatát érintő beadványokat. Több bejelentéses eljárás is folyamatban van a GVH-nál a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban. A GVH vizsgálói értékelik a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végeznek, ezek alapján pedig a nemzeti versenyhatóság […]
Temu - webáruház

És még ez is...