Canon EOS: fotókönyv teszi teljessé az élményt VII.

Idén márciusban harminc éve, hogy a cserélhető objektíves fényképezőgépeket, és a rengeteg kompatibilis kiegészítőt is magában foglaló EOS-rendszert piacra dobta a Canon. Erről a sikertörténetről szol sorozatunk.

A képek nyomtatásának az egyik kedvelt formája a fotókönyvek készítése. A Canon Dreamlabo 5000 gépén készülő hdbook minden képzeletet felülmúló minőségben őrzi meg az emlékeket az utókor számára. A képek mellett a különleges kötészeti munkának köszönhetően a lapok teljesen kihajthatóak, így a képek egyetlen részletét sem takarja el a hajtás. Az Iristán és a LifeCake-en tárolt fotókból mindössze pár kattintással nagyon egyszerűen készíthető el a személyre szabott hdbook. A fotók elkészítésen után tehát a Camera Connect, a Canon Photo Companion, a Lifecake, az Irista és végül kezünkbe véve a hdbook az, ami teljessé teszi a Canon élményt.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Indul az IBM Budapest Lab

sze ápr 5 , 2017
IBM Budapest Lab néven indul budapesti fejlesztőközpont, amelynek feladata új technológiák kifejlesztése az IBM Cloud Video üzletág számára. A központ elsődleges célja, hogy más IBM egységekkel együttműködve olyan kognitív megoldásokat hozzon létre az IBM Cloud Video részeként, melyek segítségével ügyfelei képesek lesznek még több adatot és információt kinyerni a videótartalmakból. […]