Mesterséges intelligenciát használ az abroncsgyártásban a Bridgestone Tatabánya

Mesterséges intelligenciát használó technológiával nyerte el az „Év Gumiabroncs Gyártási Innovációja Díjat” a Bridgestone. Az eljárást a világon először tatabányai gyárában, valamint új oroszországi üzemében vezették be.

A Bridgestone immár hatodik alkalommal szerez elismerést a gumiabroncsgyártásban alkalmazott innovatív technológiájával a díj 2008-as megalapítása óta. Az EXAMATION a Bridgestone egy olyan új, a gumiabroncsgyártásban alkalmazott, mesterséges intelligenciára épülő digitális technológiája, amely könnyebbé és gyorsabbá teszi a munkatársak között a gyártási folyamaton belüli információcserét és a tapasztalatok átadását. A rendszer a készülő gumiabroncsok minőségét 480 ponton méri szenzorokkal, és adatelemzési technológiákkal vizsgálja. „Rendkívül büszkék vagyunk, hogy az EXAMATION technológiával kivívtuk ezt a rangos elismerést. Hisszük, hogy az infokommunikációs technológiánk és a gyártási rendszerhez használt mesterséges intelligencia kombinációja nagy előnyökkel jár majd” — mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyarországra is megérkeztek az LG új középkategóriás okostelefonjai

szo máj 6 , 2017
Az LG Electronics hazai képviselete megkezdte a K sorozatba tartozó, középkategóriás K4 2017 és K10 2017 okostelefonok magyarországi értékesítését.Az új modellek olyan, eddig az LG prémium kategóriás telefonjait jellemző megoldásokat vonultatnak fel. A K10 2017 modellt kategóriájának legjobb 5,3 colos HD In-cell érintőképernyőjével látták el, amely kül- és beltéri használat […]