Árvait Magyarország informatikai nagykövetének!

ArvaiPeterJose Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke kötetlen vacsorán találkozott csütörtökön világsikert elért szilícium-völgyi cégek vezetőivel, köztük Árvai Péterrel, a Prezi alapító vezérigazgatójával – közölte a Prezi az MTI-vel. Barroso 13 európai, illetve amerikai alapítót, cégvezetőt és befektetőt hívott meg.

“A vacsorán arról beszélgettünk, hogyan tudna Amerika és Európa segíteni a következő technológiai felfedezések megszületésében” — mesélte Árvai, a majdnem háromórás kötetlen vacsorán elhangzottakról. Árvai kifejtette, hogy nemcsak a politikai döntéshozatal fontos, hanem az is, hogy minél többen megismerjék azt a gondolkodásmódot és hozzáállást, amely a sikeres vállalkozókat jellemzi. A Prezi vezérigazgatóját a közelmúltban fogadta Barack Obama, az USA elnöke is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A felhők felett VI. -- virtuális pénzközpont lehet Magyarország?

vas máj 11 , 2014
Kiosztották a Hungarian Cloud Award 2014 díjakat: a legjobb cloud biztonsági koncepciónak járó kiemelt díjat a Red Steed Studios Kft. kapta, amely a bitcoinos rendszerhez hasonló, azt is kezelni tudó, magas szintű biztonságot nyújtó virtuális fizetési platformot hozott létre, amely. A Virtual Money Framework első sikereként 2014 februárjában Szingapúrban telepítették az […]
Bitcoin