A felhők felett VI. — virtuális pénzközpont lehet Magyarország?

bitcoinKiosztották a Hungarian Cloud Award 2014 díjakat: a legjobb cloud biztonsági koncepciónak járó kiemelt díjat a Red Steed Studios Kft. kapta, amely a bitcoinos rendszerhez hasonló, azt is kezelni tudó, magas szintű biztonságot nyújtó virtuális fizetési platformot hozott létre, amely. A Virtual Money Framework első sikereként 2014 februárjában Szingapúrban telepítették az első Bitcoin ATM-et.

A zsűri szerint lehet számolni azzal, hogy a közeljövőben ilyen virtuális fizetési rendszerek meg fognak jelenni, amelyeknek foglalkozni kell a biztonságával. Amennyiben elterjed, úgy esély lehet rá, hogy Magyarország legyen az egyik központja a biztonságos és szabályozott virtuális pénzforgalomnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ericsson: megéri a mobil hálózat fejlesztésébe invesztálni

vas máj 11 , 2014
Az Ericsson által készített friss tanulmányból az derül ki, hogy a hálózat minőségébe és teljesítményébe fektetett beruházások megnövekedett szintje fenntartható versenyelőnyt és a bevételek emelkedését jelenti a szolgáltatók számára. (Erősen furcsállnánk, ha az ellenkezője derült volna ki. A -szerk- megj.) A tanulmány szerzője, Raul Katz, a Columbia Business School üzleti stratégia-kutatási […]

És még ez is...