Az egészségügyben nyomul a Xerox

A Xerox a közelmúltban két nagyléptékű beruházást is végrehajtott az Egyesült Államokban. Augusztus végén vásárolták meg a vezető amerikai egészségügyi állapotfelmérő – és kockázatelemző vállalatot, az RSA Medicalt. Ezzel az akvizícióval a Xerox tovább szélesítheti azon egészségügyi szolgáltatásainak a körét, amelyek révén a biztosítással rendelkező emberek számára egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá válnak az egészségügyi rendszer folyamatai a vizsgálatokra való bejelentkezéstől kezdve, az ügyfélpanaszok kezelésén át a betegtájékoztatásig. A cél, hogy a prevenció erősítésével az emberek előre, és idejében értesüljenek minden, az egészségüket érintő információról.

Emellett a Xerox a tengerentúli gyógyszerellátási láncban is megvetette a lábát, miután szeptember elején megvásárolták az inVentiv Patient Access Solutionst (iPAS). Ennek a cégnek a legfontosabb szolgáltatása a koordináció annak érdekében, hogy a betegek megkapják a gyógyulásukhoz szükséges készítményeket, a gyártók pedig hozzájussanak azok ellenértékéhez. Az akvizíció révén a jövőben a Xerox lépéseket tehet annak érdekében, hogy kifejezetten az egészségügyi feladatokat érintő megoldásaival csökkentse, vagy akár meg is szüntesse a gyógyszergyártók pénzügyi kockázatát úgy, hogy közben minden ellátásra szoruló megkapja a számára megfelelő gyógyszereket és gyógymódokat. A cél ezen a területen a költségek visszaszorítása és ezzel párhuzamosan a hatékonyabban működő, fenntartható egészségügyi rendszer biztosítása.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Digitális könyvnyomtatás az egyedi művek szolgálatában

sze szept 16 , 2015
Tegnaptól veheti kézbe a nagyérdemű azt a kilenc nyertes pályaművet, amelyek a Canon és a Magyar Írószövetség a legjobbnak ítélt a 7. Digitális Könyvnyomtatási Pályázaton. Az idei könyvpályázaton a Canon 250-250 darab nyomtatását vállalta díjmentesen. „A kis példányszám garantálja, hogy a nyomatok nem maradnak a fiókban, nagy érdeklődés esetén viszont bármikor […]

Friss, ropogós