Nem válogatós a Telenor: bárki előfizethet a MyTV-re és az HBO GO-ra

monoszkopMegújította, és jelentősen kibővítette online tévészolgáltatását a Telenor Magyarország. A MyTV-re mostantól nem csak a Telenor-ügyfelek, hanem bárki előfizethet, az elérhető filmek és sorozatok kínálata pedig jelentősen bővül, mivel a társaságnál is elérhetővé vált az HBO GO, az ismert prémium sorozat- és filmcsatorna internetes videotára. A vállalatnál bárki – akár más mobilcégek ügyfele is – előfizethet az HBO GO-ra 2490 forintos havidíjért, ráadásul ehhez a Telenor most a MyTV közszolgálati csomagját is ajándékba adja az előfizetőknek. Ebben a csomagban az M1, M2, Duna és Duna World csatornák mellett az M4 Sport műsora is elérhető.

Azok a felhasználók, akik a Telenor Hipernet hálózatán nézik a MyTV-t és az HBO GO-t, 2016. augusztus 31-ig adatforgalmi díj nélkül élvezhetik a Balaton partján vagy a villamoson ülve nem csak az olimpiai közvetítéseket, hanem kedvenc sorozataikat is anélkül, hogy a költségek miatt kellene aggódniuk. A MyTV megújulása nyomán a Telenor 5990 forintos akciós áron kínálja egyben az HBO GO és a MyTV ötven tévécsatornás családi csomagját. A vállalat mobiltelefon előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára két év hűséggel ennél olcsóbban, 4990 forintért is elérhető a két műsorcsomag.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Huawei P9 3-3-3 garanciával érkezik

sze ápr 13 , 2016
A Huawei Magyarországon is bemutatta legújabb okostelefonját, a P9-et. A P9 a Huawei és a Leica Camera AG együttműködésének első terméke. A P9-re a Huawei a hazai piacon egyedülálló módon három év teljes körű gyártói garanciát, három hónap képernyő-garanciát és három hónap cseregaranciát kínál. A készülék 2016. április 27-étől lesz […]
Huawei