Butaság lenne kidobni a régi LG tévéket

Goldstar televízióAz LG Electronics (LG) bejelentette, hogy korábbi kiadású LG okostévéken is elérhetővé teszi legújabb webOS rendszerét, így azok a hálózatba kapcsolt otthoni eszközök központjaként működhetnek majd.

A legújabb frissítés a 2024 elején indított webOS Re:New program keretében érkezik a 2022-es készülékekre, amely érinti az OLED Flex, az OLED Objet Collection Posé, valamint a QNED Mini LED 8K (QNED99/95 sorozat) modelleket, de később több típusra is elérhető lesz világszerte. A teljes frissítést kínáló felugró értesítéseket csak azok az ügyfelek kapják meg, akik korábban erre engedélyt adtak. Az LG közleménye szerint a frissítés nincs befolyással a televíziók teljesítményére, funkcióira vagy tartósságára.

A webOS legújabb verziója a korábbinál is személyre szabottabb felhasználói élményt kínál az LG okostévék tulajdonosainak, akik már a kezdőképernyőn az ízlésüknek megfelelő ajánlásokkal találkozhatnak. A kijelzőn látottak emellett nagymértékben testreszabhatók, vagyis a felhasználók maguk is egyszerűen hozzáférhetővé tehetik a kívánt tartalmakat és szolgáltatásokat. Ebben a Quick Card felhasználói felület intuitív módon segít, amely egyebek mellett zene, játék és sport kategóriákba rendezi a kedvenc felületeket.

A tovább optimalizált operációs rendszer fejlett biztonsági technológiával felszerelt, így a felhasználók magas szintű stabilitással, biztonsággal és zökkenőmentesen futó felülettel találkozhatnak a tévéken. Azáltal, hogy egyre több LG okostévén elérhetővé válik a frissítés, a tartalomszolgáltatók és a szolgáltatásfejlesztők is szélesebb közönségekhez juthatnak el.

Az LG média- és szórakoztató platformmá válni: értékes szolgáltatásokkal és rengeteg tartalommal gazdagítanák az ügyfelek szabadidejét. A webOS platform – amely már jelenleg is több mint kétszázmillió LG oktostévén fut világszerte – fejlesztése emiatt tovább folytatódik a felhasználói élmény forradalmasítása érdekében. Az LG jelentős befektetéseket tervez végrehajtani operációs rendszerét fejlesztő üzletágába annak érdekében, hogy a fogyasztók preferenciáit kiszolgálhassa, valamint erősítse versenyelőnyét a tartalomválaszték és a kényelem terén.

„Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük a webOS rendszert, ezért folyamatosan fejlesztjük a platformot UX és UI szempontból, hogy a felhasználók problémamentes élményben részesüljenek termékeink használata során” – mondta Baik Seon-pill, az LG szórakoztató elektronikai részlegének terméktervezésért felelős vezetője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Bosch nem viccel a mesterséges intelligenciával

vas jan 7 , 2024
ShareTweetPinShareA Bosch a generatív mesterséges intelligencia és az alapmodellek alkalmazását teszteli a gyártási folyamataiban. A vállalatcsoport két németországi üzemében már elindította első olyan projektjeit, amelyek során a generatív mesterséges intelligencia (MI) alkot szintetikus képeket. Hogy ezek segítségével optikai vizsgálatokhoz fejleszthessenek ki és kalibrálhassanak további MI megoldásokat, illetve már meglévő MI-modelleket […]
Stefan Hartung Bosch

És még ez is...