Schopp váltja Sziebiget

Schopp AttilaAz ITBusiness magazin új főszerkesztője Schopp Attila, aki Mayerné Sziebig Andreát váltja ezen a poszton. „Szerkesztőként végigéltem az ITBusiness magazin fejlődését és a hozzá sorra kapcsolódó portfólióelemek létrehozását. Izgalmas utazás volt ebben a folyamatos üzletfejlesztésben a tartalom oldaláról részt venni. Most pedig hatalmas kihívás mindezt az olvasóktól és a hirdetőktől elvárt és megszokott színvonalon tartalomszolgáltatói oldalról irányítani. Nagy örömömre szolgál, hogy ebben a munkában a szerkesztőség változatlan összetételben velem tart” — nyilatkozta az új főszerkesztő. Sziebig az év elejétől stratégiai tanácsadóként segíti a többségi tulajdonában lévő társaság, az IT-Business Publishing Kereskedelmi, Szolgáltató és Kiadó Kft. munkáját, amelynek másik, önálló képviseleti joggal rendelkező ügyvezetője Nagy László.

Schopp Attila
Pályafutását az IDG Hungary újságírójaként kezdte a Computerworld magyar kiadványánál. 2003-tól a Vogel Burda Communicationnél, 2008-tól az IT-Business Publishing Kft.-nél lát el szerkesztői feladatokat. Kiváló tollú szerző, írásait a szakmaiság és a nyelvi igényesség jellemzi.

ITBusiness eredmények (Forrás: minuszos.hu gyűjtés)
A IT-Business Publishing Kft. tulajdonosai és részesedésük aránya* (Név, Százalék)
• Mayerné Sziebig Andrea, 51
• Schopp Attila, 2
• Horváth Gábor, 8
• Illés Antal, 39
* az Igazságügyi Minisztérium e-beszámoló rendszere szerint. Az Igazságügyi Minisztérium e-cégjegyzékében Molontay Patrik is a cég tulajdonosai között szerepel. (A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Debrecen: új térinformatikai rendszer

pén dec 31 , 2021
Friss, nagy felbontású ortofotók, digitális domborzat modell, illetve a talajszint feletti magasságmodell is részét képezi Debrecen új felhasználóbarát térinformatikai rendszerének, ahol az ingatlanokra helyrajzi szám, utca és házszám megadásával lehet rákeresni. Az új térinformatikai rendszer, amely a szabályozási tervet egy sokkal felhasználóbarátabb, könnyebben kezelhető formában teszi elérhetővé a város polgárai, […]

És még ez is...