Bookline – Simple együttműködés: könyvvásárlás okosba

konyvxAz okostelefon tulajdonosok a hagyományos online fizetési megoldásokat nehézkesnek tartják. Erre ad megoldást a Bookline és a Simple együttműködése.

Jelentősen többen használnak okostelefont internetezésre, mint asztali gépet, de az online fizetést sok esetben túl körülményesnek találják a magyarok ahhoz, hogy a telefonon keresztül intézzék azt. A személyes és bankkártya adataikat ráadásul nem is szívesen írják be nyilvános helyen. A Simple alkalmazásban október elejétől külön funkcióként jelenik meg a könyvvásárlás, így az első regisztrációt követően pár érintéssel rendelhetnek könyvet a felhasználók.

Az együttműködés nem csak a fizetésre koncentrál: a cél, hogy a telefonon az igény felmerülésétől a tényleges megrendelésig mindent kényelmesen és egyszerűen végrehajthasson a felhasználó. A már több mint kétszázezer ügyféllel rendelkező magyar alkalmazásban megjelenő Bookline funkció megtervezésekor a mobilfelületre való optimalizálás mellett arra is figyeltek, hogy a lehető legkevesebb adatforgalmat igényelje a böngészés és a vásárlás. A biztonságért a Simple-t fejlesztő OTP Mobil felel.

Az alkalmazás és a webshop demográfiai értelemben is kiegészítik egymást: a Bookline látogatóinak jelentős többsége nő (70 százalék) és leginkább középfokú végzettséggel rendelkezik (46 százalék), míg a Simple ügyfelek nagyobb része férfi (74 százalék) és többségük felsőfokú végzettségű (55 százalék).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Világméretű leszámolás: a Készenléti Rendőrség is beszáll

pén okt 21 , 2016
Mindössze három hónappal a “Leszámolás a zsarolóvírussal” projekt elindulása óta a bűnüldöző szervek további 13 országgal karöltve veszi fel a harcot a zsarolóvírusok ellen, köztük Magyarországgal is. Az együttműködés további ingyenesen elérhető dekódoló eszközöket tehet majd lehetővé, amelyeknek köszönhetően még több áldozat féltett információja szabadul fel: ezzel ott okozva károkat […]
vírus

Friss, ropogós