Az SAP innovációs díjjal is honorálja a vevőit

A közúti fuvarozó cég a Waberer’s az SAP innovációs díját – a SAP Quality Awards-ot -, vállalatirányítási rendszerének csodás, átfogó és példaértékű modernizálásáért nyerte el.

A Waberer’s csoport 2017 januárjában vezette be az SAP vállalatirányítási rendszerét. Ezzel a cég korábbi, Oracle-alapokra épülő megoldását cserélte le, a beruházás révén pedig nem csupán az 56 tagvállalatának irányítása vált hatékonyabbá, de a big data technológiának köszönhetően jelentősen felgyorsult az üzleti döntéshozatali folyamat. A beruházás a Waberer’s több mint 4300 kamionból álló flottájának üzemeltetését is új, korszerű alapokra helyezte, de emellett pénzügyi és beszerzési folyamatait is valós idejű adatok alapján képes menedzselni. Az új technológiának legjobban talán a pénzügyes munkatársak örülnek: a hóvégi záráskor nekik már nem kell túlórázniuk. A csoport dimenzióihoz mérten rekordidő, tíz hónap alatt vezették be az SAP rendszerét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tavaly nem nőtt a közösségi gazdaság ismertsége Magyarországon

ked máj 15 , 2018
Tavaly a magyar internetezők harmada hallott a közösségi, vagy megosztáson alapuló gazdaság fogalmáról, ám ez az arány 2016 óta nem növekedett. 2017-ben határozott növekedés jellemezte a kapcsolódó cégek felhasználói bázisát és a forgalmát is – derül ki az eNET és a Sharing Economy Szövetség közös kutatásából. A közösségi autóhasználat a […]

És még ez is...