Bóday-val erősít a CETIN Hungary

Bóday Tamás, CetinAz integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary Zrt. új kereskedelmi igazgatóval erősíti csapatát.

Az új vezető, Bóday Tamás több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a távközlési és it-ágazatban. A CETIN kereskedelmi tevékenységének irányítójaként az új igazgató nagy szerepet kap a vállalat stratégiájának megvalósításában, amely célja a hagyományos adatcsatlakozási és infrastrukturális szolgáltatások mellett ügyfélközpontú, biztonságos és komplex digitális hálózati megoldások agilis biztosítása.

Bóday több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a távközlési és it-területen. Dolgozott projektmenedzsment, termékfejlesztési, kereskedelmi és üzemeltetési pozíciókban is, többek között a Vodafone Group Enterprise, a Magyar Telekom, a Nokia és a Kapsch színeiben. A CETIN Hungary-hez a Huawei Technologies Hungary-től érkezik, ahol több mint négy évig dolgozott integrált megoldásokért felelős regionális igazgatóként.

A műszaki és gazdasági végzettségű Bóday jelenleg az Óbudai Egyetem doktori iskolájában készül Phd tudományos fokozata megszerzésére. Szakterülete az ipar digitalizációja. A Pécsi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense, 2017 óta a Central European University és az Óbudai Egyetem vendégelőadója, ahol többek közt az adatvezérelt iparról, a dolgok internetéről és a negyedik ipari forradalomról tart előadásokat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lengyel CRM specialista terjeszkedne a magyar piacon

pén szept 1 , 2023
A kis- és középvállalkozások számára ügyfélkapcsolat-kezelő és raktárkezelő (CRM/WMS) szoftvereket fejlesztő Firmao Polska Sp. z o.o. bejelentette, hogy belép a magyar piacra is. A nemzetközi piacokon már több éve jelen lévő lengyel Firmao egy kis- és középvállalkozásoknak szánt all-in-one megoldást fejleszt és forgalmaz. A megoldás lehetővé teszi a vállalati folyamatok […]
CRM -- ügyfélkezelés

És még ez is...