Boldogság: Koller György visszatért

koller-gyorgyKoller György a Telenor Magyarország új műszaki vezérigazgató-helyettese.

A távközlési és híradástechnikai végzettségű szakember összesen 22 éve dolgozik vezetői pozíciókban a Telenor Csoport különböző vállalatainál. A Telenor Magyarországnál 17 évet töltött hálózat-, illetve termékfejlesztési területen, illetve ügyfélszolgálati vezetőként. 2011-14 között a pakisztáni Telenor leányvállalat műszaki vezérigazgató-helyettese volt, majd két évig a Telenor Csoport európai ügyfélkapcsolati it-rendszerek fejlesztési projektjét vezette.

„Nagy öröm volt számomra visszatérni a Telenor Magyarországhoz, és látni az utóbbi évek jelentős fejlesztéseit. 2011-ben még a 3G-s lefedettség bővítésén dolgoztunk, most pedig már szinte az egész országot lefedtük 4G-vel, amire már nemzetközi szinten is büszkék lehetünk, hiszen a magyarországi hálózat a világ harmadik leggyorsabb adathálózata. A fejlesztések tovább folytatódnak, folyamatosan kapcsoljuk be bázisállomásainkon a 4G+ technológiát, ami véleményem szerint jelentősen megváltoztathatja a mobilinternet használatáról alkotott elképzeléseinket” – nyilatkozta Koller.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az internetes csaló és a negyven sértett

csü dec 1 , 2016
A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a férfivel szemben, aki nem létező munka ürügyén csalt ki pénzt a sértettektől. A férfi internetes hirdetési oldalon valótlan tartalmú, ausztriai álláshirdetést adott fel, majd a hirdetésre jelentkező sértettektől a […]