Bluetooth-os hangszórós lámpát dob piacra az IKEA

VAPPEBYÁprilistól a VAPPEBY segít elviselhetetlenné tenni a kertszomszédok életét: nincs mese, vége a csendnek, nyugalomnak, a madárcsicsergésnek. Köszönjük IKEA!

Az IKEA öszvér zajforrása az első olyan Bluetooth hangszóró, amely Spotify Tap funkcióval is rendelkezik, és még kerti lámpa is. (Csak abban bízhatunk, hogy a lámpa fényére összegyűlő szúnyoghad gyorsan véget vet a zajongásnak. A -szerk- megj.) Az IKEA Bluetooth hangszóró kínálatának legújabb tagja a VAPPEBY hordozható hangszórós lámpa, amely lehetővé teszi, hogy a zenét a lakáson kívül is magunkkal vigyük. Tölthető, beépített LED lámpát tartalmaz, két különböző világítási módot kínál, és 360 fokos szögben szórja a hangot. Mindezeken túl, kedvezőtlen időjárási körülmények esetén is használható, hisz IP65 minősítésének köszönhetően védett a por és a kisnyomású vízsugár ellen. A lámpa Spotify Tap funkcióval rendelkezik, azaz a bekapcsológombja a hozzá csatlakoztatott eszközökön egyben a Spotify „felébresztésére” is szolgál. Egyszeri megnyomásával a Spotify ott folytatja a zenei lejátszást, ahol legutóbb meg lett állítva. A gomb újabb megnyomásával új zenei válogatást állít össze használójának zenei preferenciái alapján. A VAPPEBY támogat más streaming szolgáltatásokat is, valamint a csatlakoztatott eszközön tárolt audió tartalmak lejátszását. A hangszóró akár 12 óra akkumulátor idővel rendelkezik és USB-C kábellel tölthető. Kék és szürke színekben lesz kapható az IKEA legtöbb piacán, 2022 áprilisától.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pályacsúcs: már több mint egymilliárd online számla érkezett

csü márc 24 , 2022
A NAV online számlarendszerébe 2018. július 1-jei indulása óta több mint egymilliárd online számla érkezett. Tavaly óta már minden számlára rálát az adóhivatal. Azóta jelentősen meg is ugrott a beérkező számlák száma, 2019-ben átlagosan havonta kétmillió számláról érkezett adat, idén ez a szám már 66 millióra emelkedett. A kormány 2018. […]
NAV Onlne Számla

És még ez is...