Benyovszky-Aszódit előléptették

Benyovszky-Aszódi KatalinBenyovszky-Aszódi Katalint nevezeték ki a Schneider Electric Secure Power üzletága hazai csapatának élére.

Az értékesítés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező, a Schneider Electric-et három éve erősítő Benyovszky-Aszódit nevezték ki 2023 szeptemberétől a vállalat Secure Power üzletága hazai csapatának élére. A szakember a Szent István Egyetemen szerzett vállalkozásszervező-közgazdász diplomát.

Karrierje során az informatikai szektor több jelentős vállalkozásának hazai érdekeltségénél is megfordult különböző pozíciókban. A Hewlett-Packard Hungary-nél (HP) 2001-2003 között termékkategória specialistaként dolgozott, majd a következő két évet az Ingram Micro-nál töltötte, ahol a HP képalkotási és nyomtatási termékeinek értékesítéséért felelt. 2006-ban igazolt az IBM hazai leányvállalatához, ahol több pozíciót is betöltött, 2019-es távozásakor a szerverek és adattárolók értékesítéséért felelős menedzserként dolgozott.

A Schneider Electric csapatához 2020 novemberében csatlakozott, mint a Secure Power üzletág it-értékesítési csatorna menedzsere. Ebben a pozícióban többek között az értékesítési stratégia kidolgozásáért, a Schneider Electric piaci részesedésének növeléséért, az it-területen dolgozó disztribútorokkal, viszonteladókkal és rendszerintegrátorokkal való kapcsolattartásért és üzletfejlesztésért felelt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyakába veszi az országot az NMHH

hét nov 13 , 2023
Országjárást indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a Mobil a családom? elnevezésű programja keretében, amely az online életvitel és a családi élet közötti egyensúly megteremtésében segíti a szülőket és gyermekeket. Kis Norbert programvezető azt közölte: a novemberben induló országjárás keretében öt vidéki városba – Szegedre, Szombathelyre, Pécsre, Debrecenbe […]
NMHH - Mobil a családom?

És még ez is...