Új HR-igazgató az Euronics-nál

Somogyvári Mónika, az Euronics hr igazgatójaAz Euronics új személyzeti vezetőt nevezett ki. Somogyvári Mónika a kinevezés hatására izgatottá vált.

Somogyvári széleskörű tapasztalattal rendelkezik a személyzeti munka területén, amit mostantól az Euronics HR-igazgatójaként kamatoztathat. Közel 15 évet dolgozott a telekommunikációs szektorban, ahol a Telenornál (ma Yettel) és a Vodafone-nál töltött be Senior HR Business Partner pozíciót. E pozíciókban a HR minden területét átfogó tapasztalatokat gyűjtött. Az elmúlt hét évben a Sanofinál HR-menedzserként dolgozott, ahol az egyik legnagyobb globális gyógyszeripari vállalat hazai humánpolitikájának formálásában játszott kulcsfontosságú szerepet.

„Izgatottan várom, hogy húsz éves vállalati HR tapasztalatomat az Euronics javára fordíthassam… Küldetésem, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy az Euronics a kereskedelmi szektorban továbbra is és egyre inkább olyan munkáltató legyen, ahol nem csak az ügyfélfókusz, de a munkatársakra való odafigyelés is előtérben van. HR-csapatunk fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy kollégáink megbecsültnek érezzék magukat, motiváltan jöjjenek dolgozni, és hogy a potenciális munkavállalók karrierútjuk következő, lényeges és minél hosszabb állomásaként tekintsenek ránk. Hiszem, hogy ha a kollégák jól érzik magukat, abból a vásárlóink is profitálnak, az elégedett vásárlók pedig végső soron pozitív üzleti eredményt jelentenek” – mondta Somogyvári.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Iszonyatosan nagy károkat okoz az emberi tunyaság

vas okt 15 , 2023
Egyre több elemzés hívja fel a figyelmet arra, hogy hiába tesznek meg mindent a vállalatok a teljeskörű kibervédelemi rendszerek kiépítéséért, a gyenge láncszemet sok esetben a felkészületlen – vagy akár szándékosan mulasztó – munkavállalók jelentik. Csak tavaly 4,35 millió dollárnyi kár érte a vállalatokat adatszivárgás miatt, és ha a tetemes […]
Hortobágyi Ágoston digitális stratéga

És még ez is...