Aznapi kiszállítással és csomagautomata-szolgáltatással erősít az Euronics

Euronics kuponÚj szolgáltatásokkal erősít az Euronics. A cég webáruházának vevői az otthonukba, az Euronics üzletekbe és már csomagautomatákba is kérhetik a megvásárolt termékeiket. Budapesten már aznap megérkezhet a rendelésük.

Idén júniusban vezette be az Euronics az aznapi kiszállítás lehetőségét a budapesti kerületekben: azokat a kis vagy közepes méretű rendeléseket, amiket délelőtt 11 óráig leadnak a webshopon a vásárlók, már délután – 13 és 20 óra között – kiszállítja a cég az MPL-lel partnerségben. A vásárlóknak ehhez a szállítási információk megadásakor be kell jelölniük az aznapi kiszállítás opciót – mindezt kis csomag (maximum 15 kg és 60x60x60 cm) esetén 1990, közepes csomag (maximum 30 kg és 60x60x60 cm) esetén pedig 2490 forintért tehetik meg.

Már most az online megrendelések négy-öt százalékát aznapi kiszállítással kérik a vásárlók, ami jelentősen meghaladja az eredetileg tervezett egy-két százalékos arányt — közölte Monostori Csaba, az Euronics e-commerce managere. A vásárlók jellemzően olyan termékeket rendelnek aznapi szállítással, amikre valóban rögtön szükségük lehet: ilyenek a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, a vízszűrő tartozékok, a headsetek és az állateledelek. De rendeltek már aznapi szállítással vasalót, asztali grillt és notebookot is.

Az Euronics webshop vásárlói az MPL csomagautomatáiba is kérhetik a termékek kiszállítását. A csomagautomatás kiszállítás előnye, hogy a termékeket rugalmas időpontban vehetik át, nem kell alkalmazkodniuk a futárhoz, a kiszállítás díja pedig alacsonyabb, mint házhoz szállítás esetén. Az Euronics webshopból 1190 forintért rendelhetőek a közel 450, többségében 0-24 hozzáférhető hazai MPL csomagautomata bármelyikébe a termékek. „A bevezetési időszak alapján úgy látjuk, a vásárlók előszeretettel élnek az új csomagautomata-szolgáltatással, immár a megrendelések 8 százalékát így teljesítjük, ami szintén bőven felülmúlja az eredeti várakozásainkat” – jelentette ki Monostori.

Csomagautomatába többnyire kisebb méretű termékeket rendelnek az Euronics vásárlók, ezek között is a kiegészítő termékek – kávék, mobiltokok, kábelek, vízszűrők, egerek, billentyűzetek és szódagép-tartozékok – fordulnak meg leggyakrabban az átvevőhelyeken. Esetenként háztartási kisgépeket – kenyérpirítót, turmixgépet, borotvát, hajformázót – és LEGO játékokat is rendelnek csomagautomatába a webshopból.

További újítás, hogy a cég logisztikai központjában egy vadonatúj PackSize gép hajtogatja a kartondobozokat, ami amellett, hogy garantálja a gyors csomagolást, lehetővé teszi, hogy a vásárlók több termék rendelése esetén mindent egyetlen, esztétikus csomagban kapjanak kézhez. Így többé nem fordulhat elő az, hogy több eszközt külön időpontokban, több futár kézbesít. A modern gép a termékek méretéhez képest a legoptimálisabb méretben készíti el a kartondobozokat, így a lehető legkevesebb csomagoló- és kitöltőanyagot használja fel a rendelések biztonságos becsomagolásához.

Ingyenes is lehet a kiszállítás

Az Euronics webshopja még a hagyományos áruházaknál is bővebb kínálatot vonultat fel. A boltokban személyesen nem megvásárolható, de a weben elérhető termékeket a vásárlók viszont az üzletekbe is kérhetik, amivel ráadásul megspórolhatják a szállítási költséget – ilyenkor ingyenesen szállítja az Euronics a kiválasztott áruházba a termékeket.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Direct One erősíti a nyári műsorkínálatát

csü aug 10 , 2023
A Direct One a nyár utolsó hónapjában műsorára tűzi a magyar filmtörténet egyik legsokoldalúbb rendezője, Makk Károly máig népszerű alkotásait. A szórakozás az augusztusi tematikus hétvégéken is garantált. A 2017-ben elhunyt Makk Károly rendező alkotásai ma is élénken élnek a filmrajongók emlékezetében. Olyan sikerfilmeket készített, mint a Szerelem, az Erkölcsös […]
Amazone, Jean-Paul Belmondo, Arielle Dombasle

És még ez is...