Az SAP kétmilliárd eurós fejlesztésbe kezdett

IoTKétmilliárd eurót fektet a dolgok internetéhez (Internet of Things- IoT) kapcsolódó fejlesztésekbe az SAP. Az üzleti szoftvergyártó nemcsak új innovációk kifejlesztésével, felvásárlásokkal, hanem fokozott értékesítési, és marketing tevékenységgel erősíti jelenlétét az IoT világpiacon, amelynek nagyságát négy éven belül kétszázötven milliárd eurósra becsüli.

A szoftvergyártó új megoldásokat is piacra dobott az IoT-val elindulni kívánó cégek számára. Az alapcsomag a gyártói és üzleti rendszerek összekötését ígéri, míg az „accelerator” csomag többek közt fejlett analitikai, automatizációs képességeket tartalmaz. Az SAP további megoldáscsomagok kiadásán is dolgozik, amelyekkel a városok, a mezőgazdaság, az energiaipari szereplők speciális IoT igényeire ad választ. Az új termékvonal a hálózatba kötött eszközök adatainak villámgyors elemzése mellett mesterséges intelligencia funkcionalitással is rendelkezni fognak.

2020-ra több mint ötvenmilliárd eszköz lesz hálózatba kötve, ami új lehetőségeket jelent nemcsak a gazdaság, hanem a társadalom számára is. A vállalat ezért az üzleti és a kormányzati szektor számára egyaránt olyan megoldásokat kíván adni, amelyekkel kihasználhatóak a szenzorok, okos eszközök, gyors adatelemzés adta előnyök.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az ABC Data megcsípte a Xiaomit

szo okt 1 , 2016
Az ABC Data bejelentette, hogy a vállalat lett az első hivatalos Xiaomi márkaforgalmazó az Európai Unióban. Az ABC Data a lengyel piacon kezdi meg vezető okostelefon gyártó termékeinek értékesítését és folyamatosan terjeszti ki a márka disztribúcióját a közép-kelet-európai régió többi országára. A disztribútor kínálatában először az Xiaomi Mi5, a Xiaomi […]
Xiaomi

Friss, ropogós