Lepaktált az IBM és az Apple

ibm-appleEgyüttműködési megállapodást köt az Apple és az IBM, amelynek keretében az IBM üzleti cégeknek szánt applikációkat gyárt az Apple iPhone okostelefonjaira és iPad táblagépeire. A cégek közös közleménye szerint a partnerség keretében az IBM több mint száz, cégeknek szánt applikációt gyárt az Apple termékeire, és külön felhőalapú szolgáltatásokat is nyújt, többek között az adatelemzés és a mobilintegráció területein. Az Apple és az IBM azt várja, hogy olyan applikációk születnek, amelyek átformálják hogyan használják a vállalatok és alkalmazottaik az Apple eszközöket. A megállapodás részeként az IBM mostantól maga is világszintű értékesítőjévé válik üzleti partnerei számára az Apple okostelefonjainak és táblagépeinek.

Tim Cook az Apple vezérigazgatója szerint a Fortune 500-as listájába tartozó vállalatok 98 százaléka az Apple által készített operációs rendszert futtató eszközöket használ manapság — írja az MTI. (Nem tévedhetünk nagyot, ha azt gondoljuk, ugyanezt például a Microsoft is elmondhatja magáról. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Éleződik a német-amerikai kém-game

hét júl 21 , 2014
A német kormány felszólítására távozott az országból csütörtökön az amerikai titkosszolgálatok Berlinbe delegált vezető képviselője. A CIA berlini állomásvezetőjét azután szólították fel távozásra, hogy a szövetségi legfőbb ügyész eljárást indított a védelmi minisztérium egy alkalmazottja és a szövetségi hírszerző szolgálat (BND) egy munkatársa ellen azzal a gyanúval, hogy az Egyesült […]
kém

Friss, ropogós