Az Oracle felhője nem hibázhat

1

Larry-EllisonAz Oracle szerint a felhő alapú megoldásokra való váltás ugyanakkora generációváltás az üzleti informatikában, mint a személyi számítógépekre váltás volt régen — jelentette ki egy tegnapi sajtóbeszélgetésen Reményi Csaba, az Oracle Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Mint elmondta az Oracle nem csak versenyképes árakat kínál majd a felhő infrastruktúra szolgáltatások területén, de az ügyfelek felhő alapú működésének automatizálását is a legnagyobb mértékben segíti. Idézte Larry Ellisont, az Oracle elnök vezérigazgatóját: “Nem lehet egyetlen meghibásodási pont sem, egyáltalán nem fordulhatnak elő meghibásodások”. Elmondta azt is az Oracle felhőjéről, hogy a szabványokon alapuló tervezés könnyebbé teszi az alkalmazások mozgatását a felhőben, bármilyen irányban. Ráadásul az Oracle kínálatában a helyi és felhőszolgáltatások teljesen kompatibilisek.

One thought on “Az Oracle felhője nem hibázhat

  1. Sajnos a minőséget iyen hibátlansági nagyszájú frázisokkal lehet eredményesen értékteleníteni. Használtautó kereskedő a lelkem..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Óvakodj a párától: Toshiba trükkök

sze nov 18 , 2015
A Toshiba szerint nyakunkon a tél, a fagy, a didergés, ezért néhány tanáccsal próbál segíteni, hogyan kerülhetők el a hidegből adódó meghibásodások és az adatvesztések. Általában nem beszélünk arról, hogy a hirtelen hőmérséklet csökkenésnek milyen hatásai vannak. Mivel ezt a változást általában a páratartalom, vagyis a víz kicsapódása kíséri, így […]
Toshiba T1100

Friss, ropogós