Jön az IDC Számítási Felhő Konferenciája

felhoxKözeleg az IDC Számítási Felhő Konferencia 2015. Az október 28-i előadások abból az alapvetésből indulnak ki, hogy a számítási felhő egy olyan „társas utazás” amely megköveteli „az utazók” – így a bevált technológiák, az üzleti kultúra, a szakértelem és az erős partneri ökoszisztéma – együttműködését. A számítási felhő optimalizálja az informatikát és egyben lendületet ad az innovációnak, mely segít a szervezeteknek elérni a megfelelő eredményeket.

Konferenciánkon a fenti megállapításokat alátámasztó előadásokat hallgathat meg gyakorló szakemberektől, technológiai szállítóktól, valamint az IDC számítási felhő technológia kutatásáért is felelős vezető elemzőjétől. Az IDC Magyarország vezető elemzőjének, Balicza Gábor előadásának címe: A felhő szerepe a digitális transzformációban. Elő fog adni még Szentiványi Gábor, az ULX Kft. ügyvezető igazgatója, Dennis Hamaker, az Organica Water képviseletében, és a MOL csoporttól Pasquale Guaglianone.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NEK: itt a lehetőség a csatlakozásra

sze okt 7 , 2015
A napokban lezárult a nemzeti egységes kártyarendszer (NEK) informatikai hátterének kialakítása, ezzel megnyílt a lehetőség arra, hogy az állampolgárok több különböző szolgáltatást egyetlen elektronikus kártyával vehessenek igénybe. A NEK célja, hogy az állampolgárok egyetlen kártya segítségével vehessék igénybe a különböző állami, önkormányzati szolgáltatásokat, vagy a közlekedési vállalatok és más gazdasági […]