Reményi Csaba

Keresés

Reményi CsabaReményi Csaba irányítja a technológiai értékesítési tevékenységeket Magyarországon, és képviseli az Oracle összes üzletágát és munkavállalóját Magyarországon. Reményi 1997 -ben csatlakozott az Oracle-hez, és különböző vezető tanácsadói pozíciókat töltött be. 2005 és 2008 között technológiai értékesítési igazgató volt, 2008 -ban országvezetőnek nevezték ki. Mielőtt az Oracle-hez csatlakozott, Reményi az Ernst & Young könyvvizsgálói csapatában dolgozott, és az ERBE Energetika pénzügyi elemzője volt. Reményi a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen mérnöki diplomát szerzett, a Budapesti Gazdasági Iskola Pénzügyi és Számviteli Főiskoláján pedig pénzügyi adminisztráció mester. MBA diplomát szerzett az Edinburghi Egyetemen és az ENPC International Management School Párizsban.

A következőképpen jellemzi Reményit az IT-Business:

A multikatona
Jó ismerői szerint nem mindennapi ember, stílusában némiképp eltér a vele egy korcsoportba tartozó informatikai vezetőktől. Olvasottsága, műveltsége, kreativitása átlag feletti, és bár érzelmei itt-ott befolyásolják gondolkodását, soha nem ragadják magukkal. Másfél évtizede dolgozik az Oracle magyar leányvállalatánál, így aztán keresztül-kasul ismeri a multinacionális cégek játékszabályait. A központi stratégiát kiválóan alkalmazza a helyi viszonyokra. Vezetőként mindig megtalálja a megfelelő embert a megfelelő posztokra. Jól látja a különféle érdekeket, azokat össze is tudja fogni. Diplomáciai érzékét és tárgyalóképességét jól jelzi, hogy képes volt sikeresen lezárni a cége és az államigazgatás közötti konfliktust. Talán egyetlen hiányosságaként emlegetik, hogy nem szerepel annyit a médiában, mint amennyit az általa vezetett cég jelentősége indokolna.

Veres Zsolt (Schneider Electric Magyarország) a következőképp ír az LinkedIN-en Reményiről:

Két évig dolgoztam együtt Csabával, amikor a magyarországi Oracle Technology Salesért feleltem. Nagyon nyitott gondolkodású személy, kiváló elemzőkészséggel és problémamegoldó képességekkel rendelkezik. Mély ismeretekkel rendelkezik a komplex szervezetek megértésében és irányításában, széles kapcsolati hálóval és kiváló hírnévvel rendelkezik a magyar informatikai piacon. Nyitott arra, hogy másoktól tanuljon, és megoszthassa személyes tapasztalatait. Erős vezetői képességei mellett mindig a csapatmunkát részesítette előnyben, és motiválta az embereket maga körül. Bizonyított szakmai képességei mellett okos ember és nagyon jó barát!


 

Next Post

Hisense A9G televízió

vas nov 26 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareTechnikai adatok Hisense 55A9G EAN kód: 6942147465141 Keret anyaga: Műanyag Szín: Fekete Kabinet anyaga: Műanyag Készülék színe: Fekete Panel teljesítmény Képarány: 16:9 Képernyőátló mérete (inch): 55 in Képernyőátló mérete (cm): 139 cm Maximális felbontás: Ultra HD 3840×2160 Betekintési szög (H): 178 ° Wide Colour Gamut Vsync frekvencia: 120 Hz Maximális fényerő: 1000 nit HDR technológia: HDR10, HDR10+ HLG technológia Dolby Vision […]
ZX-81