Az m2m és az IoT előretörése kedvező a MOHAnetnek

Havasi Zoltán

Saját fejlesztésű hardvereit és az integrált szolgáltatási rendszerét mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a barcelonai Mobil Világkonferencián, s a társaság közleménye szerint nagy érdeklődés övezte a vállalat standját. A vállalat célközönségét a rendszerintegrátorok jelentették, akiknek az üzlet- és szolgáltatásbővítési szándékát kívánja támogatni a cég. Elsősorban európai, közel-keleti és délkelet-ázsiai régióból volt a legnagyobb érdeklődés a tavalyi év végén bevezetett komplex szolgáltatás iránt.

“Egyértelmű az m2m és az IoT (Internet of Things) rendkívül határozott előretörése, ami kedvező lehet a MOHAnet nemzetközi törekvései tekintetében. Cégünk megalakulásától fogva töretlenül hisz az intelligens hálózatokban, ezért irányult valamennyi fejlesztésünk az összetett igényeket egyetlen integrált szolgáltatási platformon kiszolgáló rendszer létrehozására. Vállalati és lakossági felhasználóink számára m2m megoldásaink alkalmazásával teljes hálózatok ellenőrzése válik lehetővé, és a begyűjthető információ komplexitása is jelentősen növekszik. Mindez időmegtakarítást, kockázat- és költségcsökkentést eredményez, miközben biztonságosabbá, ellenőrizhetővé és átláthatóvá tesszük az emberek életét és a vállalkozások tevékenységét. A területen elért tíz éves tapasztalatunkat reményeink szerint most válthatjuk majd jelentősebb sikerekre jelenlegi és jövőbeli partnereiknél egyaránt” — vélekedett Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csökkenti a mobil hívásvégződtetési díjat az NMHH

csü márc 19 , 2015
Nem vicc, április elsejétől 76 százalékkal csökkenti a mobilszolgáltatókra vonatkozó nagykereskedelmi hívásvégződtetési díjat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az új díj bevezetésével a hazánkban alkalmazandó mobil végződtetési díjak a második legalacsonyabbak lesznek az Európai Unióban – jelentette be Karas Monika, a hatóság elnöke. A hívó fél szolgáltatója által […]
Android