Bemutatta innovatív újdonságait az SAP

A legújabb fejlesztései közül többet is bemutatott az SAP Siófokon megrendezett SAP NOW konferenciáján.

Az újdonságokat high tech környezetben, egy kamion belsejében létrehozott alternatív valóságban mutatták be a szoftvercég szakemberei. Újszerű „körítésben”, komplex audiovizuális élményt nyújtva jelentek meg a legkülönbözőbb iparágak legfrissebb innovációi, amelyek olyan problémákra kínálnak megoldást, mint – például –, hogy miként lehet egy állatfarmon a leggyorsabban felismerni a betegségeket, hogyan lehet a legoptimálisabban újratervezni a repülőgép-járatokat egy vihar esetén, vagy hogyan menedzselhetőek a leghatékonyabban egy város közüzemi szolgáltatásai.

Az „élő építkezés” megoldás olyan összetett projekteknél is használható, amilyen például egy útépítés, és minden információt egységesen, egyetlen okos eszközön képes kezelni. A rendszer nemcsak azt ismeri fel, hogy, honnan és milyen szaktudás hiányzik, de a megfelelő szakembereket is ajánl az adott pozícióra, és kiszámítja, hogy mekkora utazási költséggel pótolható a megfelelő szakember. A gépekre, eszközökre szerelt szenzorok valós idejű képet adnak azok pillanatnyi állapotáról, és felgyorsítják a felmerülő problémákra adott válaszokat, ezzel szintén növelve a hatékonyságot.

„Az SAP, amelynek nevét a vállalatirányítási rendszerek tették ismertté, ma már a front office-ban is aktív, és mindenben segítséget tud nyújtani, ami az ügyfelekkel való kapcsolattartásban fontos” – hangsúlyozta Varga Zsigmond, az SAP üzletfejlesztési igazgatója. Az ügyfélélmény portfólió része a „végtelen kosár”, amely olyan vásárlási helyzetekre kínál megoldást, amikor a termékek túl nagyok vagy túl sok van belőlük. A megvásárolni kívánt termékeket egy NFC olvasó segítségével gyűjtik össze a vásárlók az áruházban, és ez alapján fizetnek. A rendszer személyre szabott ajánlatokat is tud készíteni a megadott preferencia adatok alapján, és akár emlékeztetőt küld, ha megérkezett az új kollekció a kedvenc árufajtából.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okosszélvédőt fejleszt a Salgglas

csü szept 13 , 2018
Okosszélvédő fejlesztésén dolgozik a salgótarjáni Salgglas Zrt. vezette konzorcium. A közel másfél milliárd forint összköltségű projektben, amelyet az EU 978 millió forinttal támogat, a Salgglas Zrt., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a TravelSoft Online Kft. vesz részt. Mint írják, a közös fejlesztés célja a jelenleg ismert visszajelző […]

Friss, ropogós