Az ISACA pályacsúccsal zárta az évet

ISACA-Nemes-DanielA hónap elején rendezték az Információrendszer Ellenőrök Egyesületének (ISACA) magyarországi tagszövetsége évzáró eseményét és díjátadó gáláját. Az ISACA tagsága mellett szép számú érdeklődőt vonzó rendezvényen a résztvevők betekintést nyerhettek az egyesület elmúlt éves munkájába, a tagság jelenlegi működésébe és az ISACA jövőbeli terveibe. A jelenlegi rekord létszámú 486 fős szakmai tagság szakmai támogatása továbbra is az egyik legfontosabb célkitűzése az egyesületnek.

Az„Értékteremtés informatikai audittal” és „Értékteremtés információbiztonsággal” felhívásokra érkező pályázati munkákat a szakmai zsűri értékelte és a nyertesek díjazására is sor került. Az első pályázatot a CertUnion Hungary Kft. nyerte, míg a második kategóriában a biztributor Kft. projektje bizonyult a legjobbnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Korrupciógyilkos megoldások a TI-től

vas nov 15 , 2015
Rendszeresen túlárazzák az uniós projekteket, és mindezt központosítva teszik – ez derül ki a Transparency International Magyarország (TI) „Az uniós források korrupciós kockázata Magyarországon” című tanulmányából. Nem véletlen tehát, hogy a TI két olyan eszközt is bemutatott, amely hozzájárulhat az uniós források felhasználásával kapcsolatos korrupció elleni küzdelemhez. Egy mobil applikáció […]