Bővül a Telenor multimédiás kínálata

mobil-appA Telenor legújabb applikációja, a MyPlayer segít, hogy milyen zenéket, filmeket és TV műsorokat érdemes megnéznünk. Az alkalmazás tévés és zenei szolgáltatásait használóinak nyújt személyre szabott zenei és műsorajánlót egyéni érdeklődésük alapján. Az applikáció az első használat alkalmával különböző tévés és zenei műfajokat, konkrét műsorokat és előadókat javasol, mintegy feltérképezve a felhasználó ízlését, majd ezek alapján kialakítja a személyes profilját.

Az alkalmazás minden egyes indításakor a személyes profilnak megfelelő ajánlókat készít a felhasználó számára, így áttekintheti az őt érdeklő műsorokat, előzeteseket nézhet meg a Videótárban, átböngészheti az aktuális zenei sikerlistákat, újdonságokat, és bármelyik dalba bele is hallgathat.

A Telenor közelmúltban bevezetett tévészolgáltatása, a MyTV máris megújult külsővel és kibővült tartalommal várja a felhasználókat. A foci vébé meccsei minden korábbinál gyorsabban és egyszerűbben érhetők el. A MyTV-vel bárhol velünk lehet a tévénk – okostelefonon, számítógépen, laptopon és tableten, egyszerre akár négy különböző eszközön is, így azok, akiknek legalább négy szemük van egy időben párhuzamosan akár több készüléken is futtathatják a MyTV szolgáltatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.