Az IBM tudományosan közelíti meg a munkaerőt

hrAz IBM egy tanácsadói szolgáltatáscsomagot (Talent and Change practice) jelentett be, amely analitikával és a munkaerő tudományos megközelítésével segít a szervezeteknek, hogy pontosabban felismerjék a kimagasló tehetségeket, elmélyítsék a munkavállalói elkötelezettséget és ügyesebben menedzseljék azokat a szervezeti változásokat, amelyeket ügyfeleik jobb kiszolgálása érdekében hajtanak végre. Az új szolgáltatáscsomag mögött 1600 változásmenedzsment szakértőé és száz viselkedéskutató áll, akiknek az a feladata, hogy segítenek az IBM ügyfeleinek. A társaság friss kutatás szerint a hr-vezetők és a vállalati felsővezetők számára ma a legfőbb prioritás éppen a munkaerő elkötelezettségének növelése és a változásra való készség megerősítése.

Az IBM Smarter Workforce néven összefogott hr-támogató eszközeit „bevetették” már a The Military Spouse Corporate Career Networknél (MSCCN). Ez a szervezet abban segít, hogy a háborúkból hazatérő veteránok és házastársaik értelmes elfoglaltságot, megfelelő munkahelyet találjanak maguknak. Az IBM technológiai támogatását immár húszezer házastárs és nyolcezer aktív katona és veterán ügyében vették igénybe. A háborúból hazatérők többsége ugyanis nem könnyen talál munkát. Az MSCCN-nek egyszerre nagyobb sokaság – a szolgálatban állók és családjaik – egyéni adottságaival és igényeivel kell számolnia. Helyzetük paramétereit, pályájuk adatait és a potenciális álláslehetőségeket kell alkalmasan összekapcsolni, s a szervezet ebben nagy hasznát veszi az IBM Workforce adatelemző képességeinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van még tartalék a 3G-ben

sze aug 13 , 2014
Noha az elkövetkező években az egyre nagyobb adatátviteli kapacitást és sebességet lehetővé tevő LTE-lefedettség továbbra is rohamosan fog nőni, a szolgáltatóknak addig is biztosítania kell a minőségi ügyfélélményt a mobil szélessávú előfizetőknek. Ennek érdekében az Ericsson, a Qualcomm. és a Turkcell a világon először hajtott végre kereskedelmi hálózaton 3C-HSDPA (háromvivős, […]

És még ez is...