Saját webshopot indít a Huawei Magyarországon

Huawei storeWebáruházat indít december elején, Magyarországon a Huawei. A www.huawei-store.hu online áruházban a gyártó valamennyi saját eszköze elérhető lesz, a megvásárolt termékeket ingyenesen házhoz szállítják.

2021. december elején indul el a Huawei új magyar nyelvű webshopja, ahol a vállalat fogyasztói üzletágának teljes portfoliója elérhető lesz. Az indulás, 2021.november 22-től a www.huawei-store.hu oldalon található hírlevélre feliratkozók 150 ezer forint összértékű kedvezményre jogosító kupont kapnak ajándékba, továbbá az indulás napján száz nyereményt is kisorsolnak közöttük. A webshopban a Huawei Magyarországon kapható összes terméke, így például az okostelefonok, okosórák, notebookok, fülhallgatók, okosmérlegek is megvásárolhatók lesznek, egyszerűen és gyorsan, biztonságos online fizetéssel. A webshopban megvásárolt termékeket – megkötések nélkül – gyorsan és ingyenes kiszállítják. A webáruházban a Huawei legfrissebb termékei is elérhetők lesznek, így az újonnan debütáló Watch GT 3 okosóra is, amely klasszikus karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással ékezik Magyarországra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ipari kenőanyag kisokos - ezekről érdemes tudnia

csü nov 25 , 2021
Ki ne szeretné, hogy minden tökéletesen és olajozottan működjön az élet minden területén. Legyen szó a munkáról vagy akár a magánéletről. Nincs ez másképpen az iparban sem. Ahhoz, hogy az összes vásárló mindig és mindenhol megkapja a megrendelt árut vagy szolgáltatást, bizony mindennek pontosan kell működnie, pláne a mai felgyorsult […]
olajszűrő Kluber

Friss, ropogós