Az Aldi 250 új munkahelyet hoz létre Magyarországon

AldiAz Aldi magyarországi vállalatai az év végéig 250 új, kereskedelmi, logisztikai és informatikai munkahelyet hoznak létre Magyarországon – közölte az áruházlánc. Az Aldi informatikai társaságai képviseletében Alireza Sadeghi, az ALDI International IT Services GmbH & Co. oHG igazgatóhelyettese közölte, hogy összesen száz új munkatársat vesznek föl a következő hónapokban a magyarországi szolgálató központjaikba, így a Biatorbágyról Budapestre költöztetett iroda 120, a pécsi iroda 150 alkalmazottal működhet az év végére. A bővítést azzal indokolta, hogy a feladatok egyre gyarapodnak, a vállalatcsoport pedig elégedett a magyar alkalmazottak teljesítményével. Az itteni irodák Európa-szerte csaknem négyezer üzletnek nyújtanak informatikai támogatást, és az Aldi továbbra is hosszú távra tervez a magyar munkavállalóival – tette hozzá.

A 2018-ban 73 főt alkalmazó ALDI International IT Services Kft. egymilliárd forint forgalom mellett közel ötvenmilliós üzemi eredményt ért el. A 2019-es eredmények még nem találhatók meg az Igazságügyi Minisztérium céginformációs oldalán, pedig annak leadási határideje május végén lejárt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Előrendelhető a Sony csodatelevíziója

hét aug 17 , 2020
A Sony bejelentette, hogy legújabb MASTER széria A9 4K HDR OLED televíziója elérhetővé válik Európában. Az A9-et egy olyan kompakt, 48”-os kialakításban készítettek el, amely a legkisebb szobában is kiválóan elfér. Az A9 televízióban a Sony egyedi Picture Processor X Ultimate processzor található, amely németes precízitással dolgozza fel a képadatokat, […]
Junoszt, televízió