Árat emel a Magyar Posta

Magyar PostaMagyar PostaVáltoznak július 1-től a lakossági levélfeladás díjai, az emelés mértéke infláció alatti – közölte a Magyar Posta.

A logisztikai társaság közleménye szerint, régiós viszonylatban a Magyar Posta levélfeladási díjai a legalacsonyabbak között vannak. (Érzésünk szerint a magyar polgárok jövedelme is. a legalacsonyabbak között van. A -szerk- megj.) A lakosság által leggyakrabban használt ötven gramm alatti belföldi sima, nem elsőbbségi levél díja 15 forinttal, az elsőbbségi levél díja pedig 25 forinttal kerül többe július 1-től. Emelkedik a többletszolgáltatások tarifája is. A papíralapú feladásoknál az ajánlott többletszolgáltatás díja 485 forintól 500 forintra, a tértivevény többletszolgáltatás díja 325 forintról 345 forintra nő. Továbbra is kedvezőbb díjjal érhetők el az elektronikus adattal feladott ajánlott és tértivevényes levélküldemények, az előbbi tarifája 445 forintról 460 forintra, utóbbi díja 305 forintról 325 forintra emelkedik. Mazochisták a díjszabás további részleteiről, a díjakról a Magyar Posta honlapján található általános szerződési feltételekből tájékozódhatnak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Utazás előtt ne felejtsük ellenőrizni a roamingkeretet

pén jún 17 , 2022
Utazás előtt érdemes ellenőrizni a roamingkeretet – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A díjszabás és roamingkeret ellenőrzésével, odafigyelve, hogy mely hálózatra csatlakozunk, nyugodtan használhatók a mobiltelefonok a külföldi nyaralások alatt is. A roamingrendelet szabályai átlátható módon védik az előfizetők pénzügyi érdekeit az Európai Unió […]
roaming

Friss, ropogós