Aranyoskám: Gold Partner lett NET’54

ifj-Karaszi-JozsefCisco Gold Partner lett a színtiszta magyar tulajdonú NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. A legmagasabb, Gold minősítési fokozat elérése érdekében a vállalat jelentősen bővítette a Cisco hálózati és informatikai portfóliójához kapcsolódó kompetenciáit. Az elvárásokhoz hozzátartozott, hogy a cég legalább négy CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) minősítéssel bíró műszaki szakemberrel rendelkezzen.

„A Cisco Gold Partner fokozat elérésére kiemelten fontos cél volt számunkra. A további növekedésünkhöz elengedhetetlen volt az elismerés megszerzése, mivel számos üzleti lehetőség előfeltétele, hogy cégünk Gold fokozatú Cisco partner legyen” – nyilatkozta ifjabb Karászi József, a NET’54 ügyvezetője. A társaság 2,5 milliárdos árbevétellel zárta az idei első félévet, ami közel húsz százalékos növekedést jelent 2013 hasonló időszakához képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Oracle: legyen az adatbázis a memóriában! S lőn...

csü szept 4 , 2014
Az Oracle teljes megoldásspektrumot kínál a memóriaalapú működésre optimalizálva, az alkalmazásoktól a köztesszoftvereken és az adatbázisokon át a rendszerplatformokig — jelentette be a társaság. A memóriaalapú megoldással azonnali válaszokat lehet kapni olyan üzleti kérdésekre, amelyek feldolgozása korábban órákig tartott. A szoftveróriás közleménye szerint az Oracle Database In-Memory csúcsra járatott teljesítményt […]

Friss, ropogós