Akiket a YouTube tett “naggyá” III.

CsemerBoglarkaNincs mit tenni, elindult a Ki Mit Tube, Magyarország első tehetségkutatója, amely a YouTube-on zajlik. Az első generációs YouTube “sztárok” már kivívták maguknak a milliós nézettségeket és a hírnevet. Sokan pont úgy, a semmiből kezdték, mint azok a második generációs “hősök”, akiket most a Ki Mit Tube keres. Ők formálják majd a jövő ízlését — állítják (remélhetően tévesen) a szervezők. Sorozatunkban az első generációs “sztárokból” válogatunk a szervezők segítségével. (A soron következő énekes kilóg a sorból, ő tényleg szerethető, és nagyon tehetséges. A -szerk- megj.)

Boggie
Csemer Boglárka gyermekkora óta énekel, és hosszú ideje aktív tagja a hazai zenei életnek, igazán ismertté azonban a Parfüm című klip megjelenése után vált. Ehhez persze arra is szükség volt, hogy népszerű külföldi blogok is felkapják az ötletes YouTube videót, ezt követően azonban a dalait Boggie néven jegyző énekesnőből egy csapásra “Az éneklő magyar lány” lett. Számára a hazai siker után a nemzetközi már csak egy karnyújtásnyira van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így lesz szuper a privát felhőd III.

pén aug 29 , 2014
2. Figyeljünk a támogatásra és a kompatibilitásra! Több olyan felhőplatform is létezik, amely az OpenStack projekten alapul, ezért minden szervezet válogathat a saját igényeinek megfelelően. Érdemes olyan gyártó szoftverét választani, amely komoly tapasztalattal rendelkezik a nyílt forráskódú szoftverek vállalati alkalmazása terén, valamint az így létrehozott termékek támogatásában. Ilyen jellegű, állandóan […]
Felhő

Friss, ropogós