Ridley Scott cége készíti az LG reklámfilmjét


Az LG Electronics (LG) első Super Bowl reklámfilmjét Ridley Scott produkciós cége, az RSA Films készíti, és a fia, Jake Scott rendezi, középpontjában pedig az LG OLED technológiája áll. Az LG reklámfilmje az apa-fiú páros tapasztalatából és kreativitásából merít. Scott áttörő sikerű, 1984-es Macintosh reklámját a Forbes magazin minden idők legjobb Super Bowl reklámjának választotta. Jake sem marad le az apjától, már hat Super Bowl reklámot tudhat maga mögött, amelyek közül az egyiket, a Budweiser „Lost Dog” kisfilmjét az USA Today tavaly a legjobb reklámnak választotta.

„Amikor először láttam OLED TV-t, a megdöbbentő képminőség egyszerűen megigézett” — mondta Ridley Scott. „Az 1984 című televíziós reklámmal a közönség olyan technológiai fejlődést ismerhetett meg, amely mindenben változást ígért. Hasonló forradalmat látok az LG OLED televíziók kapcsán is” – tette hozzá az ifjabb Scott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A GVH az elmúlt öt évben 97 milliárd forintot takarított meg a fogyasztóknak

pén dec 25 , 2015
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) számításai szerint a versenyhatóság 2009 és 2014 közötti eljárásainak köszönhetően a fogyasztók legalább 97 milliárd forintot takarítottak meg — mondta Juhász Miklós elnök, az MTI-nek adott évértékelő interjújában. A versenykorlátozó megállapodásokkal és erőfölényes visszaélésekkel, valamint a fúziókkal foglalkozó versenyfelügyeleti eljárások társadalmi haszna forintban mérhető – szögezte […]
Juhász Miklós, a GVH elnöke