Baranyi Zoltánt az Invitel repíti a sztárok közé

music-televison-european-music-awardsIdén Rotterdamban rendezik meg a Music Televison (MTV) szokásos European Music Awards (EMA) díjátadó gáláját, amelyen második alkalommal az Invitel egyik ügyfele is részt vehet kísérőjével.

A távközlési cég online játékának nyertese, Baranyi Zoltán feleségével utazik majd Rotterdamba, hogy együtt bulizzon Európa legjobb előadóival. „Nagyon örülök, hogy engem sorsoltak ki, és személyesen vehetek részt a díjátadón. Hat éve vagyunk Invitel előfizetők, korábban feliratkoztam a cég hírlevelére, abból értesültem az MTV EMA játékról. Legutóbb IPTV csomagunk hűségidejét hosszabbítottuk meg, mert nem csak netezni, hanem tévézni is szeretünk. Főleg esténként szoktunk letelepedni a képernyő elé, az őszi-téli időszakban szívesen követjük a zenei vetélkedőket. Nagy kedvenc a Nyerő Páros, az X-Faktor és a Sztárban Sztár is. Kedvelem a természetfilmeket, kislányunk pedig a mesecsatornákért rajong” – mesélt a boldog nyertes a család televíziónézési szokásairól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Három hónap kijelző garanciát kapott a Honor 8

szo okt 15 , 2016
A Honor legújabb zászlóshajója, a dupla lencsés kamerával felszerelt Honor 8 vásárlásához díjmentesen biztosítja legújabb Extra Szerviz garanciát, amely a vásárlás időpontjától számítva három hónapon keresztül ingyenes képernyőcserét tesz lehetővé a kijelző és érintőképernyő véletlen sérülései esetén. Az Extra Szerviz garancia a vásárlási bizonylat alapján kérhető a gyártó, azaz a […]

Friss, ropogós