A Xerox: a szkennelés szörnyen időigényes

Hoppá! A Xerox mérnökei egészen közelről megvizsgálták a termelékenység korlátait és olyan megoldásokat alakítottak ki, amelyek révén a multifunkciós nyomtatók és egyes alkalmazások segítségével automatizálhatóvá válnak az egyedi munkafolyamatok.

Ilyenk például egy dokumentum beszkennelése emailen keresztül, a fájl lementése, majd annak ismételt feltöltése egy felhő-szolgáltatásba. Ez rettentő időigényes folyamat. „Létrehoztunk egy sor olyan megoldást – akár eszköztárnak is lehetne nevezni őket – amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy személyre szabva a hagyományos és multifunkciós nyomtatóikat, egyéni elvárásaik szerint használják, akárcsak az okostelefonjaikat. Az iOS és Android felhasználói felületeket átültettük ConnectKey eszközeinkre” – jelentette be Keith Watson, a Xerox Experience Design Group képviselője. Egy egyszerű koppintással, vagy suhintással lefordíthatunk egy dokumentumot, közvetlen a felhőbe szkennelhetünk, vagy akár kitölthetünk egy teljes hitelkérelmet is – bármit, amit csak a munka megkíván. A ConnectKey kezelőfelületére írt fejlesztések már megtalálhatók a Xerox március végén bemutatott 29 új nyomtatóján és multifunkciós berendezésén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az LG kétszeresen a legjobbak legjobbja

hét ápr 10 , 2017
Az idei Red Dot Design Awards egyik nyertese az LG Electronics (LG) volt: a vállalat összesen 20 Red Dot díjat, köztük két „Best of the Best” („A legjobbak legjobbja”) elismerést söpört be a formatervezési kiválóságok díjátadóján. A legnagyobb elismerésként számon tartott Best of the Best díjakat az LG SIGNATURE OLED […]

Friss, ropogós