Az LG kétszeresen a legjobbak legjobbja

Az idei Red Dot Design Awards egyik nyertese az LG Electronics (LG) volt: a vállalat összesen 20 Red Dot díjat, köztük két „Best of the Best” („A legjobbak legjobbja”) elismerést söpört be a formatervezési kiválóságok díjátadóján.

A legnagyobb elismerésként számon tartott Best of the Best díjakat az LG SIGNATURE OLED TV W és a Smart InstaView hűtőszekrény nyerte el az innovatív technológiáért és az új értéket teremtő dizájnmegoldásokért. Az LG SIGNATURE OLED TV W Picture-on-Wall (kép a falon) kialakítása művészeti alkotássá teszi a televízió koncepcióját, a hihetetlenül vékony készülék ugyanis szinte tapétaként simítható a falra. A 65 colos W7 modell falra szerelve is csupán 4 mm vékony, így kialakításával azt az érzést kelti, mintha a készülék a levegőben lebegne. A formabontó LG SIGNATURE OLED TV W nemrégiben a 2017-es iF Design Award elismerését is elnyerte.

A két Best of the Best díj mellett az LG további 18 elismerést kapott a Red Dot bíráitól. A díjazott LG termékek között találjuk például az LG SIGNATURE OLED TV-t, a Gram laptopot, a V20 okostelefont, az LG Watch Style és Sport okosórákat, a vezeték nélküli TONE fejhallgatót, valamint az idei Minibeam projektort, melyek mindannyian a kiemelkedő dizájn és technológiai innovációért kapták meg a Red Dot elismerését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gondok a K&H elektronikus szolgáltatásaival

hét ápr 10 , 2017
Átmeneti kimaradások lehetnek a K&H e-bank, e-posta és mobilbank szolgáltatásában – közölte a K&H hétfőn. A pénzintézet tájékoztatása szerint a hiba elhárításán jelenleg is dolgoznak — írja az MTI. Vélemény: Két év alatt közel hatmilliárd forintot fordít szolgáltatásainak a digitalizálására a K&H Bank — jelentette be épp egy éve, a […]
K&H

Friss, ropogós