A Tesco Mobile rátalált a vevőmágnesre

tescoSikeres a hazai percdíjú roaming: többszörösére nőtt a Tesco Mobile ügyfelek külföldi mobilhasználata, mióta a társaság hazai percdíjúvá tette az EU-n belüli hívásokat. Júliusban indította roaming akcióját a Tesco Mobile: tarifáival szeptember végéig hazai percdíj érvényes az Európai Unió országaiban is. Legjobb roaming ajánlatuk a Tesco Mobile Kedvenc tarifával érhető el, ezzel egy perc beszélgetés külföldön és belföldön egyaránt 39 forint. “Ügyfeleink gyorsan lecsaptak a hazai percdíjú roaming lehetőségére” – mondta el Kiszely László, a Tesco Mobile marketingigazgatója. Hozzátette, az első havi tapasztalatunk alapján a külföldi mobilhasználat alapjaiban változik: a hazai percdíj hatására egy átlagos ügyfelünk máris kétszer annyit beszél külföldön, mint korábban, már nem jelent gátat az országhatár átlépése. A pozitív fogadtatásnak köszönhetően nem kizárt, hogy hosszabb távú ajánlattá alakítható az eredetileg szeptember végéig tervezett akció.

A Tesco Mobile statisztikái alapján a magyarok utazási szokásainak megfelelően a kedvezményes hívásokat is leggyakrabban a szomszédos országokból, a népszerű nyaralóhelyekről, valamint Németországból kezdeményezik. Mindössze három olyan, kisebb EU-s ország van, ahol Tesco Mobile ügyfél még nem próbálta ki az akciót: Gibraltár, Izland és Liechtenstein.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A felhasználói adatok titkosításával zsarolnak a bűnözők

csü aug 14 , 2014
Az év első hat hónapja megmutatta, hogy az okostelefonokon található felhasználói adatok titkosítása a hackerek egyik új fegyvere — áll a Kaspersky Lab 2014 első félévi fejleményeket taglaló jelentésében. A bűnözők a pc-ken bevált módszerek használatával igyekeznek pénzt szerezni a mobil világban. A “nagy” pénzek besöprése iránti igény növekedését jól […]

Friss, ropogós