Bemutatták a Samsung Galaxy A széria legújabb tagját

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A sorozat legújabb tagját, a Galaxy A8(2018) okostelefont. A dupla előlapi kamerával és nagy méretű Infinity Display kijelzővel felszerelt1 Galaxy A8(2018) lenyűgöző, ergonomikus kialakítása a Samsung zászlóshajó modelljeiben már megszokott dizájnt idézi.

A készülék 16 megapixeles F1.7 fókuszú hátsó, illetve a 16 és 8 megapixeles F1.9 fókuszú kettős előlapi kamerával rendelkezik. A videokép-stabilizációs (Video digital image stabilisation, VDis) technológiának köszönhetően a Galaxy A8(2018) okostelefonnal a videofelvételek rázkódása is a múlté, a hyperlapse funkcióval pedig még hosszabb timelapse videókat rögzíthetünk és oszthatunk meg másokkal. A káván túlnyúló Infinity Display kijelző 18,5:9-es képaránya már-már moziélményt nyújt… persze csak akkor ha liliputi mozikhoz szoktunk. A nagy méretű kijelzőt egy ergonomikus kialakítású, ívelt üveg védi elöl és hátul egyaránt. Európában a Galaxy A8(2018) három színben, fekete, arany és levendula variációkban lesz kapható. Az IP68 szabvány szerint víz- és porállóságú4 Galaxy A8(2018) ellenáll a külső környezeti hatásoknak, ideértve az izzadságot, az esőt, a homokot és a port, így szinte minden tevékenység közben és helyzetben megállja a helyét. A Galaxy A8(2018) microSD-kártyával bővíthető, így akár 256 GB-tal is növelhető a memória kapacitás; emellett ez az első olyan A szériába tartozó telefon, amely kompatibilis a Samsung Gear VR rendszerével. A Galaxy A8(2018) január első felében kerül forgalomba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hét trend, amire 2018-ban számíthatunk VI.

sze jan 3 , 2018
A Fjordnet Limited kutatói szerint a következő trendek határozzák meg 2018-at. 6. Etika a gazdaságban: a vállalatok – akár akarják, akár nem – megérzik a rájuk nehezedő nyomást a jelentős politikai és társadalmi kérdésekben való állásfoglalás során. A fogyasztók pedig a pénzükkel nyilvánítanak véleményt, és azokat a márkákat választják, amelyek […]
e-kommersz, polc, kosár, kiskereskedelem